27 decembrie 2013

40 de zile



Deoarece am atras atentia mai usor si mai repede decat mi-as fi imaginat, am luat hotararea ca inainte de a face lucruri mai marete sa tin ,asemenea lui Iisus, un fel de post de 40 de zile in care sa fac intens tehnici spirituale prin care sa imi dinamizez fiinta pentru a deveni cu adevarat un maestru spiritual.
Nu ma voi ma uita la tv, poate am sa renunt si la net desi sunt asteptate mai multe raspunsuri pe care ar trebui sa le dau.
Le multumesc tuturor celor din jurul meu care mi-au atras atentia asupra anumitor lucruri.
Dincolo de asta toata lumea trebuie sa stie ca sunt sute daca nu mii de oameni asemenea mie pe pamant si mai ales in Romania.
Eu chiar sunt cel mai mic dintre ei.
Dar Dumnezeu stie mai bine pe cine alege pentru a scoate in fata…
Cu siguranta insa eu sunt cel mai bun dintre toti cu cei mai putin buni.
Cei rai sau cei care au ganduri ascunse, cei care fura sau iau comisioane doar si multe alte categorii nu atat de iubite pe Pamant, prin mine vor afla cum sa se salveze…
Ceilalti au pornit un razboi total impotriva lor.
Insa eu trebuie sa fac ce spune Iisus sa fac asa ca voi calauzi pe toata lumea, si pe cei mai putin buni sau bine intentionati.
Lumea se va schimba asa cum doreste Dumnezeu, deoarece El a coborat pe Pamant sa faca un sacrificiu si prin acest sacrificiu a obtinut un drept absolut asupra acestei planete.
A salvat-o…
Este voia Lui ca lumea sa se uneasca…
Este voia Lui sa existe o armata planetara a acestei lumi unite…
Abia apoi va fi posibila demilitarizarea…
Asadar vedeti bine la aceste lucruri lucreaza si cei bine intentionati si cei mai putin bine intentionati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu