30 ianuarie 2014

Cand va veni sfarsitul?(II) Analiza comparata a profetiilor

Marile profetii se suprapun si analizandu-le in paralel vom putea intelege mai bine ce si cum se va intampla.
Spre exemplu intre capitolul 7 al Apocalipsei care vorbeste despre cei alesi si pecetluiti si capitolul 14 care deasemenea ii pomeneste pe acestia stand impreuna cu Hristos „pe muntele Sion” exista deci o legatura temporala. Si daca toate acestea nu sunt metafore de neinteles ci evenimente mai mult sau mai putin materiale sau subtile atunci cele profetitre intre cap7 si cap 14 se vor intampla intr-o viata de om.
Asadar dupa pecetluirea din capitolul 7, in capitulul 8 se deschide cea de-a saptea pecete ce contine mesajul de judecata a sapte ingeri.
A saptea pecete si cei sapte ingeri aduc pedepse ce tin de judecare a o treime din diferite aspecte ale vietii pe Pamant culminand cu „omorarea celei de a treia parti dintre oameni”(Cap 9:18).
Asadar este vorba de un razboi planetar sau de a-l treilea razboi mondial despre care Fecioara vorbeste si in profetiile lui Sundar Singh.
Nu mai spun ca cel de a-l treilea inger al celei de a saptea peceti care trambiteaza otravirea a celei de a treia parti dintre apele si izvoare Pamantului ar putea sa se desfasoare chiar sub ochii nostrii prin aceasta nebunie a exploatarii gazelor de sist si prin alte moduri de a polua apele planetei. (cap 8:10)
Asadar cele sapte trambite ale celei de a saptea peceti au loc intre pecetluire si marturia celor doi martori.
Mai observam ca Fiara si semnul fiarei, celebrul 666, vin dupa marturia celor doi martori...
Capitolul 12 corespunde exact nasterii intelepciunii oamenilor, intelepciune intruchipata de o Femeie care naste.
Balaurul se opune cu inversunare iluminarii oamenilor si de aici mesajul capitolului 12.
Lumea este asadar in pragul trezirii, trezire care va avea loc deplin pana la urma dupa cum tocmai am citit in capitolul 21.
In afara de aceste pedepse ale celei de a saptea peceti care vin prin sapte ingeri mai avem spre sfarsit inca sapte ingeri cu sapte cupe ale maniei.
Dar deja la acel moment se vorbeste despre biruitorii fiarei si despre caderea Babilonului recunoscut de multi ca fiind Vaticanul si biserica romano-catolica.
Toate acestea sunt foarte aproape si daca vom citi comparand marile profetii cum ar fi Malachia, Sundar Singh respectiv Apocalipsa vom vedea ca vorbesc aproape despre aceleasi lucruri.
Fecioara spune prin Sundar Singh ca China va deveni biciul sau jandarmul planetei.
Exact acelasi lucru se spune in Apocalipsa cap 16, versetul 12: 
12. Şi al şaselea înger a vărsat cupa lui în râul cel mare Eufrat şi apele lui au secat, ca să fie gătită calea împăraţilor de la Răsăritul Soarelui
Nu trebuie sa sarim peste capitolul 13 care ne spune ca Fiara „va da razboi sfintilor”.
Ori acei sfinti deja sunt in Romania iar Fiara deja este pe urmele lor persecutandu-i.
Nu mai spun de marea lupta care se da deja in Romania chiar intre sfinti si slujitorii Fiarei.
Slujitorii Fiarei sunt usor de recunoscut mai ales ca deja stim ca exista o adevarata sinagoga a satanei de multa vreme unde se aduc ofrande Satanei si demonilor, sinagoga combatuta de toate bisericile, si anume : Masoneria.
Iata lupta prieteni, iata si Fiara, iata si sfintii, si iata-ne si pe noi in mijlocul acestui balamuc...
Nu este un secret ca o mare parte din acesti sfinti din Romania practica YOGA .
Dar nu numai acestia se lupta cu Fiara respectiv masoneria si Oculta mondiala.
Exista si prin biserici, prin manastiri si chiar in politica cum este deja binecunoscutul martir roman Antonie Iorgovan radiat iata de cei pe care i-a combatut foarte tare, adica Masoneria. 
Si am sa inchei cu un verset despre care eu cred ca se refera la fiinte care traiesc in timpul vietii noastre daca putem spune asa. Cititi cu atentie ce ne spun Domnul, Marele Dumnezeu: 
13. Şi am auzit un glas din cer, zicând: Scrie: Fericiţi cei morţi, cei ce acum mor întru Domnul! Da, grăieşte Duhul, odihnească-se de ostenelile lor, căci faptele lor vin cu ei,
Ap 14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu