18 ianuarie 2014

Cum stim daca suntem alesi si insemnati?

Cum stiti daca sunteti alesi si insemnati?
1. Daca il iubiti pe Dumnezeu mai presus de orice, mai presus de rude, familie, copii, iubiti sau iubite atunci este posibil sa va numarati printre cei alesi sau insemnati.
2. Daca va iubiti aproapele ca pe voi insiva si faceti aproapelui asa cum v-ar placea sa vi se faca voua atunci s-ar putea sa fiti printre alesi.
3. Daca faceti voia lui Dumnezeu si aveti prorgam zilnic de rugaciune si lectura spirituala, de exercitii spirituale, atunci s-ar putea sa fiti printre alesi.
4. Daca ati inceput sa cunoasteti secretele fiintei voastre si secretele Creatiei, lumile subtile, centrii energetici, corpurile subtile ale fiintei, energii si duhuri atunci s-ar putea sa fiti preintre alesi.
5. Daca aveti pe pamant o misiune si sunteti printre liderii acestei lumi si va luptati pentru binele aproapelui, pentru Adevar si Dreptate atunci s-ar putea sa fiti printre alesi.
6. Daca sunteti gata sa va dati chiar si viata pentru triumful binelui si adevarului, pentru binele si libertatea celorlalti dar in acelasi timp sunteti non-violenti si nu agresati pe nimeni, nici macar cu gandul, atunci s-ar putea sa fiti preintre cei alesi.
7. Si nu in ultimul rand daca ati ajuns aici si pretuiti si urmati ceea ce se afla aici si ajutati pe cel care va vorbeste atunci mai mult ca sigur ca veti alesi si binecuvantati! :)
8. Daca traiti nu pentru voi ci pentru ceilalti si luptati nu pentru voi ci pentru binele tuturor atunci sunteti alesi.
9. Daca il vedeti pe Dumnezeu in toti si in toate, chiar si in puterile acestui Pamant, atunci sunteti alesi.
10. Daca repetati zilnic numele Lui sfant atunci suntteti alesi.
11. Daca faceti parte dintr-un grup spiritual alaturi de fiinte care au toate aceste aspiratii marete atunci s-ar putea sa fiti alesi.
12. Daca nu sunteti in contradictie cu cei deja alesi si cu cuvantul lor, cum este si acest spatiu, atunci s-ar putea sa fiti alesi... 

18. Şi L-a întrebat un dregător, zicând: Bunule Învăţător, ce să fac ca să moştenesc viaţa de veci?
19. Iar Iisus i-a zis: Pentru ce Mă numeşti bun? Nimeni nu este bun, decât unul Dumnezeu.
20. Ştii poruncile: Să nu săvârşeşti adulter, să nu ucizi, să nu furi, să nu mărturiseşti strâmb, cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta.
21. Iar el a zis: Toate acestea le-am păzit din tinereţile mele.
22. Auzind Iisus i-a zis: Încă una îţi lipseşte: Vinde toate câte ai şi le împarte săracilor şi vei avea comoară în ceruri; şi vino de urmează Mie.
23. Iar el, auzind acestea, s-a întristat, căci era foarte bogat.
24. Şi văzându-l întristat, Iisus a zis: Cât de greu vor intra cei ce au averi în împărăţia lui Dumnezeu!
25. Că mai lesne este a trece cămila prin urechile acului decât să intre bogatul în împărăţia lui Dumnezeu.
26. Zis-au cei ce ascultau: Şi cine poate să se mântuiască?
27. Iar El a zis: Cele ce sunt cu neputinţă la oameni sunt cu putinţă la Dumnezeu.
28. Iar Petru a zis: Iată, noi, lăsând toate ale noastre, am urmat Ţie.
29. Şi El le-a zis: Adevărat grăiesc vouă: Nu este nici unul care a lăsat casă, sau femeie, sau fraţi, sau părinţi, sau copii, pentru împărăţia lui Dumnezeu,
30. Şi să nu ia cu mult mai mult în vremea aceasta, iar în veacul ce va să vină, viaţă veşnică.
Luca 18

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu