4 februarie 2014

De ce mesajul Apocalipsei este atat de dur?

Asadar daca uneori mesajul este mai dur inseamna ca Domnul a adus la noi pesti care au solzii mai tari, care au o carapace ce necesita un mesaj mai dur pentru ca sufletele acestora sa se trezeasca la viata.
Iar trezirea sufletului la viata inseamna manifestarea Iubirii.
Oricine nu iubeste practic nu are suflet.
Cu cat sufletul omului se trezeste cu atat Domnul ii vorbeste mai bland si mai dulce pe masura dulcetii si iubirii sufletului respectiv.
De aceea observam ca Apocalipsa este practic un mesaj destinat oamenilor ce nu au suflet.
Si toti astia care alearga disperati sa sape in maruntaiele pamantului sunt fiinte realmente lipsite de suflet.
Domnul acestora trebuie sa le atraga atentia ca exista o legatura intre actiunile lor si soarta si destinul lor...
Ei cred ca lumea este o goana dupa bani si putere adica un fel de infern...
Ei isi imagineaza ca pot sa otraveasca Pamantul fara sa pateasca nimic.
Ei cred ca singura autoritate care le poate face rau in vreun fel este justitia pamanteana.
Si atata vreme cat sunt feriti de ea isi imagineaza ca sunt feriti de orice rau.
Au si vai de mine, trebuie sa le raspund acestora ca fiecare centimetru de otrava pe care il baga in Pamant le va otravi vietile pentru mii si zeci de mii de ani deoarece gurile infernului sunt larg deschise pentru ei...
De aceea am spus Domnului tare: Doamne noi romanii nu avem nimic de a face cu exploatarea gazului de sist si otravirea pamantului. Vina si blestemul sa cada pe cei care au aprobat asta si pe cei care fac asta.
Si ca acestia sunt multi altii.
Asistam la o veritabila nebunie planetara unde fiinte inconstiente isi imagineaza ca pot sa faca ce vor ele pe Pamant atata vreme cat au armata si putere.
Au, oare asa sa fie?
Oare nu stiti voi ca orice aramata nu are principalul rol decat acela de a judeca pe acela care o are?
Daca nu va linistiti si nu veti asculta de Domnul in curand veti experimenta asta in cel de a-l treilea razboi mondial atat de profetit.
Iata Domnul a dat ascultare adica misiune celor trei mari natiuni si puteri ale planetei.
Oare macar una va asculta ca sa intre in binecuvantarea Lui si sa nu ramana in judecata care se tot amplifica?
Mai ales ca perioada insemanrii celor alesi se apropie de sfarsit si Dumnezeu in curand o sa ia pacea de pe pamant daca oamenii nu vor intra in ascultare...
Numai pt ca majoritatea oamenilor de pe pamant sut veritabil demoni sau doar animale Apocalipsa este atat de dura...
Au Mama Mia, Dumnezeu vorbeste de armate de 200 de milioane de soldati si de victime in numar de circa 2 miliarde si jumatate de oameni...
Dar despre asta vom mai vorbi.  
13. Şi a trâmbiţat al şaselea înger. Şi am auzit un glas, din cele patru cornuri ale altarului de aur, care este înaintea lui Dumnezeu,
14. Zicând către îngerul al şaselea, cel ce avea trâmbiţa: Dezleagă pe cei patru îngeri care sunt legaţi la râul cel mare, Eufratul.
15. Şi au fost dezlegaţi cei patru îngeri, care erau gătiţi spre ceasul şi ziua şi luna şi anul acela, ca să omoare a treia parte din oameni.
16. Şi numărul oştilor era de douăzeci de mii de ori câte zece mii de călăreţi, căci am auzit numărul lor.
17. Şi aşa am văzut, în vedenie, caii şi pe cei ce şedeau pe ei, având platoşe ca de foc şi de iachint şi de pucioasă; iar capetele cailor semănau cu capetele leilor şi din gurile lor ieşea foc şi fum şi pucioasă.
18. De aceste trei plăgi: de focul şi de fumul şi de pucioasa, care ieşea din gurile lor, a fost ucisă a treia parte din oameni.
19. Pentru că puterea cailor este în gura lor şi în cozile lor; căci cozile lor sunt asemenea şerpilor, având capete, şi cu acestea vatămă.
20. Dar ceilalţi oameni care nu au murit de plăgile acestea, nu s-au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se mai închine idolilor de aur şi de argint şi de aramă şi de piatră şi de lemn, care nu pot nici să vadă, nici să audă, nici să umble.
21. Şi nu s-au pocăit de uciderile lor, nici de fermecătoriile lor, nici de desfrânarea lor, nici de furtişagurile lor.
Ap 9

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu