23 februarie 2014

Dumnezeu ca Mire



Am fost ceea ce am spus ca am fost, sunt ceea ce Domnul spune ca sunt si voi deveni un copil autentic al lui Dumnezeu, stare care este o stare mai presus decat cea angelica.
Astfel il voi mosteni pe Tatal meu cel etern si voi deveni eu insumi un dumnezeu.
Astfel voi insiva veti obtine prin mine mantuirea si viata vesnica.
Si va spun ca cu cat sunteti mai mult in contradictie cu mine cu atat va trebui sa va schimbati mai mult, cu atat adica veti muri de mai multe ori in interiorul vostru pana ce veti capata forma pe care iubirea mea doreste sa o capatati.
Domnul insusi se va manifesta prin mine si voi imi veti deveni fii spirituali sau frati sau mirese eterne anumite femei.
Orice relationare cu mine este buna pt voi pt ca eu sunt izvorul vietii vesnice pt fiecare din cei care aung la mine adica exact ce este un inger pt comunitatea sa spirituala.
Asa cum Domnul insusi a atins starea de dumnezeu inca de pe Pamant este bine ca si noi sa aspiram la aceasta stare suprema, asa cum El insusi ne-a indemnat prin indemnul spre Desavarsire dupa modelul Tatalui.
Observati acum binecuvantarea negraita a faptului de a fi femeie si astfel de putea ajunge mireasa a dumnezeirii.
Pana atunci trebuie sa va multumiti sa fiti mirese ale barbatilor pe care ii iubiti...
Si daruindu-va lui Dumnezeu El va va conduce mereu prin Iubirea din Inima voastra si veti atinge extazul formei pe care o aveti descoperind semnificatia ei macrocosmica si eterna si dumnezeiasca si totodata iesind din ea si unindu-va cu spiritul vostru si cu Marele Spirit care este Dumnezeu.
Veti intelege ca sunteti extaz si o autentica hierofanie.
Veti intelege ca fiecare atom al fiintei voastre este Iubire si ca prima fiinta creata nu afost altceva decat... Femeie...
Chiar daca Dumnezeu a ingaduit acestei femei primordiale sa cada asta nu inseamna ca femeia nu ramane simbolul Perfectiunii create si a supremei beatitudini.
Tot ce  va cere Dumnezeu este ca tot ce faceti sa ii aduceti Lui ofranda si intodeauna sa fie insotit de o traire intensa, de iubire daca este posibil.
Nimeni nu cuprinde mai bine Spiritul decat vidul beatific creator.
Nimeni nu isi imbratiseaza mai perfect si mai strans Mirele decat Mireasa cea plina de Iubire care se daruieste Acestuia.
Asadar descoperiti daca Dumnezeu este pt voi un Tata, un Frate sau un Fiu.
Sau descoperiti daca El nu este pt voi cumva un Mire.
Dumnezeu intrupandu-se ne-a revelat toate aceste modalitati de raportare la El Insusi.
Daca faceti dragoste cu El este un Mire... : )
Trebuie sa gasiti forma cea mai potrivita de adorare.
Inima voastra va va indemna spre acea forma.
Cine a mai auzit de o gratie atat de mare incat sa ii fie Mireasa chiar lui Dumnezeu?
Preafericirile care vin de aici nu pot fi descrise in cuvinte si nici in imagini ele sunt fericire absoluat si extaz etern.  
Dumnezeu este Preafericire si cei care se apropie de El devin ei insisi preafericiti... 
Intelegem dar astfel ca esenta caii este Iubire si nu avem altceva de facut decat sa iubim si sa facem pt aceasta iubire cat mai multe sacrificii din dragoste pt ea. 
Intelegeti ca Mielul nu este altcineva decat Sublimul Dumnezeu, iar El a coborat ca model si s-a sacrificat din dragoste pt copiii Lui cei preaiubiti...
Cat de sublima si perfecta este Iubirea lui Dumnezeu! 
O Dumnezeule mare suntem chemati la Cina cea de taina a Iubirii perfecte a lui Dumnezeu! 
7. Să ne bucurăm şi să ne veselim şi să-I dăm slavă, căci a venit nunta Mielului şi mireasa Lui s-a pregătit,
8. Şi i s-a dat ei să se înveşmânteze cu vison curat, luminos, căci visonul sunt faptele cele drepte ale sfinţilor.
9. Şi mi-a zis: Scrie: Fericiţi cei chemaţi la cina nunţii Mielului! Şi mi-a zis: Acestea sunt adevăratele cuvinte ale lui Dumnezeu.
Ap 19

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu