24 februarie 2014

La vremuri noi, ceruri si pamant noiObservam cum Dumnezeu poarta Umanitatea din Copilaria ei spre tinerete, maturitate si desavarsire.
Observati cum Invatatura lui Dumnezeu isi schimba forma exterioara cam la fiecare 2000 de ani.
Unde sunt jertfele sangeroase exterioare ale templului evreilor?
Ele s-au transformat in jertfe interioare, in jertfe de sine.
Si va spun ca si acum Spiritualitatea sufera o transformare la fel de mare ca si la prima venire a lui Hristos.
Aceasta transformare reprezinta Cerul cel nou si revelatia cea noua de care vorbeste scriptura.
Cu exceptia catorva sfinti, pana acum , in acesti 2000 de ani Umanitatea nu a vazut si nici nu a auzit pe Dumnezeu si nici nu a cunoscut ordinea divina a lucrurilor si structura interioara a Creatiei.
Dar acum are loc Revelarea.
Prin Stiinta si Cultura Omul a fost modelat in asa fel incat sa fie pregatit pt noua invatatura care vine prin extraterestrii daca putem spune asa.
Mesagerii cei noi ai lui Dumnezeu sunt asemenea unor extraterestrii pt cei prea atasati de biserica si dogme.  
Bisericile au fost pt lumea cea veche; in lumea cea noua Dumnezeu ridica un altfel de biserici numite scoli sprituale si centre spirituale ce vor apare in jurul celor iluminati si uniti cu Dumnezeu, noii sfinti ai noii lumi.
Asadar se schimba forma exterioara de manifestare a spiritualitatii.
Oamenii nu vor mai alerga pe la icoane , moaste si biserici ci in interiorul lor vor alerga la Dumnezeul care se va revela pe cerul lor interior si care le va cere sa faca faptele iubirii.
Asa cum spiritualitatea exterioara a vechiului testament impreuna cu toate invataturile exterioare au cazut dupa Hristos asa vor cadea si cele ce au fost pana acum si altele noi vor fi.
Sa multumim lui Dumnezeu dar pt ca altfel cei care au amanti sau amante ar fi trebuit sa fie ucisi cu pietre...
A se vedea ca biserica catolica a fost uneori mult mai rea decat templul evreilor...
Si eu va spun, nefericiti cei care mai urmeaza invatura cea veche a lui Moise in privinta celor exterioare.
Pt ca acum va fi mai binecuvantat cel care mananca scoici si se va considerat pacat celui care va mai manca porc, vita sau orice animal mare.
Petru insusi v-a dezlegat de invatatura lui Moise in privinta hranei prin viziunea pe care a avut-o.
Dar voi mergeti inainte ca niste orbi si nici nu vreti sa auziti si nici sa ascultati.
In nimic nu vreti sa ascultati si ii zapaciti pe oameni intorcandu-i impotriva adevaratei Lumini care nu mai poate sa razbata din istoria spirituala a bisericii peste care s-a depus crusta prejudecatilor, dogmelor impuse de oameni, si a abordarii ei in lipsa Duhului lui Dumnezeu.
Voi nu iubiti Adevarul si Lumina ci biserica in care nu stapaneste numai Dumnezeu ci si satana pe jumatate.
Voi il sfidati pe Dumnezeu impotriva oricator semne ar face El si o tineti pe a voastra.
Dar eu va spun cel care iubeste biserica mai mult decat pe Dumnezeu si acela care iubeste Scriptura mai mult decat pe Cel care a inspirat-o si acela care iubeste cele exterioare mai mult decat cele interioare o sa aiba parte de ceea ce iubeste.
De ce va mandriti cu biserica ortodoxa?
Este adevarat ca Dumnezeu se foloseste in continuare si de ea ca si de celelalte dar satana stapaneste si in ea in egala masura ca si in cea catolica.
Si intunericul din voi este aceasta stapanire.
Eu va spun ca aceasta adorare a bisericii exterioare nu va aduce nimic bun ci doar va creste orgoliul imaginandu-va ca sunteti superiori celor care au alta biserica.
Dar eu va spun ca oricine crede asta este in fapt inferior celui care nu are nici o credinta.
Orice ateu care nu dispretuieste religia este superior oricarui credincios care uraste si dispretuieste celelalte biserici si religii.
Dar eu va spun ca voi va mandriti cu intunericul si prostia voastra si va imaginati ca daca ceva poarta denumirea de ortodox este automat bun si binecuvantat.
Dar eu va spun ca bun si binecuvantat este numai cel care face voia lui Dumnezeu specifica acestui timp.
Pt ca asa cum Dumnezeu a renuntat la tapii jertifiti in templu asa va renunta si la ritualul de dupa Hristos dupa cum a si renuntat in parte prin aparitia noilor biserici.
Iata eu imparatasesc aici cu adevaratul trup si sange al lui Hristos.
Cunoasterea si Iubirea se numeste aceasta Impartasanie.
Oare cine il strange in Spirit pe Hristos la pieptul sau, sau mai bine zis cine se poate lasa strans in brate de Hristos la pieptul Sau sfant mai are nevoie de vreun ritual exterior si de vreo impartasanie exterioara?  
Intunericul atrage intuneric si Lumina atrage lumina.
Oare nu face mai bine biserica catolica care a renunta definitiv de la a mai lucra pt Hristos(cu exceptia unor mici grupuri de crediciosi) si care se doreste doar o institutie lumeasca care sa isi perpetueze statutul lumesc decat cea ortodoxa care isi imagineaza in mod fariseic ca mai are nu stiu ce autoritate apostolica.
Bisericile raman asemenea unor gradinitie pe care este bine sa le frecventam dar trebuie sa urmam in continuare scoli spirituale mai inalte.
Eu v-am aratat aici cativa din cei care suntpretuiti de Dumnezeu in prezent pe Pamant.
Iata acest Steven Greer este un personaj foarte placut lui Dumnezeu si un model pt noi toti.
PS: Nu trebuie sa renuntati a mai frecventa bisericile si a le respecta sau a urma ritualul ci sa obtineti viziunea justa asupra tuturor acestor lucruri. Fiecare sa se foloseasca de ceea ce are la dispozitie cautand mereu sa se desavarseasca si sa se uneasca cu Dumnezeul care il asteapta.
Si cumva eu ma aseman cu Cioran care avea dreptul sa critice Romania deoarece o iubea atat de mult.
La fel Hristos iubeste atat de mult Omenirea incat are dreptul sa isi critice bisericile si chiar sa le aduca la usi dusmani atunci cand acestea nu-l mai asculta.
1. Căutat am fost de cei ce nu întrebau de Mine, găsit am fost de cei ce nu Mă căutau. Şi am zis: "Iată-Mă, iată-Mă aici, la un neam care nu chema numele Meu!
2. Tins-am mâinile Mele în toată vremea către un popor răzvrătit, care mergea pe căi silnice, după cugetele sale,
3. Oameni care întărâtau fără încetare faţa Mea jertfind în grădini şi pe lespezile acoperişului ardeau miresme;
4. Stăteau în morminte şi mâncau în crăpături de stâncă, mâncau carne de porc, ale căror vase erau pline de mâncăruri spurcate
5. Şi care ziceau: "Dă-te înapoi, nu te apropia de mine, căci eu sunt sfânt faţă de tine!" - Aceştia sunt ca un fum care se urcă în nările Mele, o văpaie care arde fără sfârşit.
6. Iată este scris înaintea Mea: "Nu voi tăcea până ce nu voi răsplăti
7. Fărădelegile voastre şi fărădelegile părinţilor voştri laolaltă, - zice Domnul - ale celor care au adus jertfă de tămâie pe munţi şi pe dealuri şi au râs de Mine. Eu îi voi răsplăti după faptele lor şi cu măsură plină.
8. Aşa zice Domnul: "Ca atunci când găseşti must într-un strugure şi zici: "Nu-l rupe, că în acesta se află o binecuvântare", tot astfel voi face şi cu slujitorii Mei; Mă voi feri să stric tot!
9. Şi voi face să răsară din Iacov o odraslă şi din Iuda un moştenitor peste munţii Mei; şi cei aleşi ai Mei li vor stăpâni şi slujitorii Mei vor locui acolo.
10. Şi Şaronul va ajunge păşune pentru turme şi Acorul, imaş pentru vite, pentru poporul Meu care M-a căutat pe Mine.
11. Şi voi, cei ce aţi părăsit pe Domnul, care aţi uitat de muntele Meu cel sfânt, care întindeţi masă pentru dumnezeul Gad şi umpleţi o cupă pentru Meni;
12. Pe toţi vă voi da în ascuţişul sabiei şi junghierii vă veţi pleca, pentru că am strigat către voi şi nu Mi-aţi răspuns, am grăit şi nu M-aţi auzit, ci aţi făcut cele rele în ochii Mei şi ceea ce nu am binevoit aţi ales".
13. Pentru aceasta, aşa zice Domnul Dumnezeu: "Iată, slugile Mele vor mânca şi vouă vă va fi foame, vor bea şi voi veţi fi însetaţi, se vor bucura, iar voi veţi fi înfruntaţi!
14. Iată slugile Mele vor sălta de veselie, iar voi veţi striga de întristată ce vă va fi inima, şi de frânt ce vă va fi sufletul veţi urla!"
15. Şi veţi lăsa numele vostru aleşilor Mei spre blestem: "Domnul Dumnezeu să te ucidă!... Dar slujitorii Mei vor fi numiţi cu alt nume.
16. Cine se va binecuvânta pe pământ se va binecuvânta de Dumnezeul adevărului, şi cel ce se va jura pe pământ se va jura pe Dumnezeul adevărului; că nenorocirile din vremurile de demult au fost uitate şi ei stau departe de ochii Mei.
17. Pentru că Eu voi face ceruri noi şi pământ nou. Nimeni nu-şi va mai aduce aminte de vremurile trecute şi nimănui nu-i vor mai veni în minte,
18. Ci se vor bucura şi se vor veseli de ceea ce Eu voi fi făcut, căci iată întemeiez Ierusalimul pentru bucurie şi poporul lui pentru desfătare.
19. Şi Mă voi bucura de Ierusalim şi Mă voi veseli de poporul Meu şi nu se va mai auzi în acesta nici plâns, nici ţipăt.
20. Să nu mai fie acolo copii care mor în floarea vârstei şi nici bătrâni care nu ajung la capătul vieţii lor! Aşa că cine va muri la o sută de ani va fi tânăr şi cine nu o va ajunge va fi blestemat.
21. Şi ei vor zidi case şi vor locui şi vor sădi vii şi din rodul lor vor mânca.
22. Dar nu vor clădi ca altul să locuiască, nici nu vor sădi ca altul să mănânce. Într-adevăr vârsta poporului Meu va fi ca vârsta copacilor, şi cei aleşi ai Mei se vor bucura de osteneala mâinilor lor.
23. Nu se vor trudi în zadar şi nu vor naşte feciori pentru moarte fără de vreme, că ei vor fi un neam binecuvântat de Domnul şi împreună cu ei şi odraslele lor.
24. Şi înainte de a Mă chema pe Mine, Eu le voi răspunde, şi grăind ei încă, Eu îi voi fi ascultat.
25. Lupul va paşte la un loc cu mielul, leul va mânca paie ca boul şi şarpele cu ţărână se va hrăni. Nimic rău şi vătămător nu va fi în muntele Meu cel sfânt", zice Domnul.
Isaia 65

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu