3 februarie 2014

Prima mare misiune pt China



Aceasta este prima mare misiune a Chinei primita de la Domnul. Veti vedea ca ea nu este intamplatoare si aceasta misiune este fructul rugaciunilor noastre de eliberare si unire a celor doua Corei.
Ati inteles, China are misiunea sa convinga sau sa inlature regimul dela Phenian prin orice mijloace.
In primul rand China este responsabila pentru instaurarea acestui regim.
Pai nu era mai bine sa cucereasca America toata China si China sa o fi dus precum Coreea de Sud si Japonia?
Iata deci ca Dumnezeu a facut si lucruri bune prin America.
De altfel daca America s-ar converti si ar deveni profund crestina si ascultatoare de Dumnezeu ar fi imposibil sa i se intample ceva rau deoarece Dumnezeu nu isi pedespeste slujitorii.
Asadar m-am gandit sa i se acorde Chinei fix un an de zile sa rezolve aceasta problema.
China are mana libera sa foloseasca orice metoda chiar si razboiul deoarece Fecioara spune ca China vea deveni biciul lui Dumnezeu si va lua locul Americii in rolul de jandarm al planetei.
Asadar iata un minunat prilej de a-si exersa acest rol pe care Dumnezeu il daruieste in prima mare misiune importanta pe care o primeste.
Asadar nu conteaza cum dar cele doua Coreei sa devina una.
Sa negocieze cu Japonia si Coreea de Sud si sa intervina impreuna pt realizarea acestui obiectiv si mai apoi sa formeze toate o singura uniune.
Daca China nu va rezolva aceasta problema de care este responsabila atunci va trebui sa imparta soarta Coreei de Nord si suferinta acelora si totodata arderea propriei karme negative sa se amplifice.
In privinta Tibetului, Tibetul rtebuie sa decida singur daca se va afla in uniune cu India si nepalul sau China.
De altfel acest lucru nu conteaza atat de mult deoarce granitele vor fi simbolice si fiecare va avea dreptul sa mearga unde doreste.
Dar este o lege fundamenatala divina ca cine se aseamana sa se adune… 

 Puterea cu care vor mai fi biciuite restul popoarelor, acolo unde este necesara pedeapsa, se va face prin poporul chinez - rasa galbena - in colaborare cu poporul japonez, care de asemenea, va fi biciul pedepsei dumnezeiesti.   
Fecioara Maria prin Sundar Singh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu