13 martie 2014

Despre unguri



Este bine evident sa fie liberi si sa aiba drepturi ca si romanii, dar in nici un caz nu au voie sa puna granite cand Dumnezeu doreste o lume fara granite.
Nu faceti gaura in mijlocul tarii.
In curand isi vor da seama ca a fi roman este cel mai minunat lucru din lume si ca a fi ungur nu se ridica nici macar la jumatate din asta.
Si apoi, daca vor sa ne fie dusmani nu uitati ca fecioara a profetit ca toti dusmanii vor ingenunchea la granitele noastre...
Deci tineti-va tari si nu le dati mai mult decat au nevoie si mai mult decat au romanii nostrii din interiorul ungariei.
O lume fara granite cu un gurvern, o armata si o moneda planetara.
Spre aceasta ne indreptam.
Deci in nici un caz nu puneti granite acolo unde nu sunt cu mai degraba ridicati-le pe cele care deja exista.
Si mai ganditi-va ca daca america o sa cada iar anglia o sa devina periferie este posibil ca limba romana sa devina, de ce nu, limba internationala, mai ales ca toti se vor raporta in viitor la Romania respectiv la Bucuresti asa cum se raporteaza acum la Paris sau New York.
Deci respectati-va ca romani si respectati destinul natiunii pt ca sunteti sustinuti de Dumnezeu ca mai degraba sa porunciti celorlalti si sa le spuneti ce sa faca decat invers.
Nu cedati nici o bucata din teritoriul care ne apartine ci pregatiti-va sa primiti inapoi cele care au fost luate in mod nedrept.
Iata cum Ukraina plateste acum pentru stapanirea a ceea ce a fost al nostru.
La Dumnezeu totul este posibil.
Cereti-i lui Dumnezeu Romania Mare deoarece este posibil acest lucru si limba si natiunea romana sunt de zece ori mai importante decat orice limba si natiune vecina.
Pregatiti-va sa deveniti liderii lumii deoarece toate puterile cerului va vor sustine. 
Lumea are nevoie de bunatatea voastra, de iubirea, intelepciunea si dorinta de a o ajuta. 
De Dumnezeul care va va calauzi si se va manifesta prin voi.
Noi vom exporta pe Dumnezeu...
Cea mai mare si mai grea si mai teribila comoara...

In cele din urma toti dusmanii Romaniei vor ingenunchia la hotarele acestei tari si plini de umilinta vor recunoaste misiunea ei spirituala ce se va manifesta prin intermediul teribilei puteri a lui Dumnezeu. Atunci veti vedea cu totii, caci va fi un semn ceresc, fiindca in timpul razboaielor viitoare focul si distrugerile o vor inconjura, dar ea va ramane neatinsa, intocmai ca o paradisiaca oaza verde, in mijlocul inspaimantatorului desert nimicitor produs de iscusinta omului pusa in slujba raului, de care se vor folosi inteligentele satanice in ultima inclestare la care deocamdata oamenii nici nu se asteapta. In urma bulversantelor schimbari planetare si a unui razboi fulgerator cumplit, in cele din urma nu vor mai ramane nici invinsi nici invingatori. Vor ramane trei categorii : mortii, cei raniti si mutilati de pe urma razboiului si supravietuitorii in intregime neatinsi. 
Sundar Singh
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu