30 martie 2014

Sfaturi salvatoare pt politicieni mai ales



Daca cineva vrea sa se salveze de judecata binemeritata ce vine dupa jaful de doua decenii, prin mila lui Dumnezeu care a permis in 2004 ca Base sa castige alegerile...
Ati semanat vant atatia ani si ati injurat pe antene pe base fara nici o limita...
Acum trebuie sa culegeti ce ati semanat...
Totusi pt ca Domnul este milostiv si doreste pocainta si indreptarea pacatosului am sa dau o lista care poate fi urmata de orice politician care doreste sa se salveze pt ca furtuna cea mare abia de acum vine...
1. Cumparati-va rozarii si spuneti zilnic cat mai mult, cel putin cateva sute de „Doamne Iisuse miluieste!”. Politicienii care vor sa scape de urgie sa poarte in buzunarul lor un asfel de rozariu.
2. Pocaiti-va si fiti puri si curati in ganduri si intentii de acum. Dedicati-va tarii. In fata icoanei oferiti-va lui Hristos ca lucratori pt tara .
3. Degraba impartiti-va averea si puneti-o sa lucreze pt cei multi. Traiti de acum pt ceilalti, pt alinarea celor multi...
4. Un sfat electoral concret: Dati afara din tara Chevronul si incetati exploatarea gazelor de sist daca mai aveti ganduri de a conduce in tara asta... Dupa ce ati jefuit tara sa luati oamenilor si apa, asta intrece orice imaginatie si va spun ca nu veti scapa de judecata lui Dumnezeu pt asta.
In numele lui Iisus va promit ca daca veti face aceste lucruri veti scapa de urgie si Dumnezeu va va coopta in noua forta politica a noului popor ales care suntem...
Cu fiecare zi planeta se schimba. Au venit zeci de mii de fiinte spirituale si angelice si extraterestre care supravegheaza indeaproape tot ce trece prin mintea mai ales a celor care conduc marile puteri.
Repet, daca cineva crede ca are vreo putere in fata lui Dumnezeu, atunci acea putere este aceea de a se judeca pe sine.
Daca cineva crede ca aceste sfaturi nu sunt de la Hristos atunci sa nu le respecte.
Dar iata, Domnul prin mine a sfatuit si actuala putere.
Dumnezeu este de partea liderilor pt ca El ii pune acolo sus... Vorbesc de liderii adevarati care au putere, nu de marionete.
Iar Base a fost si este un lider adevarat.
A trecut vremea cand cei care conduc puteau face ce voiau.
Este timpul ascultarii pt ca orice lider are un superior si planeta noastra are ca superiori celelalte civilizatii care ne asteapta sa ne alaturam lor, si evident ierarhia spirituala cunoscuta de orisicine.
Dar daca eu am iesit dintre ei, judecata vine cu siguranta...
Si cand am sa ies si din lumea asta, la fel se va intampla cu intreaga lume...
Dar experimentati si invatati pt ca Hristos vrea sa va invete...
Iti multumim Doamne pt ca ne-ai daruit un lider ca Base.
Fie ca el si toti cei dragi si apropiati lui sa se mantuiasca.
Faca-se voia Ta sfanta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu