25 mai 2014

Profetia Papilor: Petru Romanul inca nu a venit!


Vreau sa a mintesc tuturor ca atunci cand a fost ales papa Francisc am spus ca nu el este Petru Romanul, adica ultimul papa.
Sigur, atunci am dat alta explicatie, dar acum, verificand pe net, am vazut ca se considera ca intre gloria maslinului si Petru Romanul ar mai fi un papa…
Ceea ce vreau sa spun este faptul ca profetia papilor coincide frapant cu timpul cataclismului planetar profetit de asemenea, care poate duce f usor la distrugerea Romei…
Am mai spus, explozia planetara care va avea loc datorita ridicarii la suprafata a unui zacamant urias de gaze(din cauza saparii dupa gaze tot mai adanc...), va scoate din matca oceanele si marile, iar ridicare Mediteranei asupra Italiei ar  putea avea acest efect devastator.
Dealtfel Roma nu va singura capitala afectata in acest cataclism, mai stim noi una care ar putea suferi de pe urma cutremurului insa si nu a apei… Cutremur insa generat de acelasi cataclism planetar.
In plus, acest cataclism avand loc in al patrulea deceniu, probabil exact atunci cand cred oamenii ca Hristos a fost rastignit, aceasta data poate fi acoperita de papii actuali plus cel care urmeaza sa vina.
Asadar, din profetia papilor, lui Francisc i-ar reveni propozitia care spune: 
 In persecutione extrema sacrae romanae ecclesiae sedebit.
Care s-ar putea traduce: cel care va sta (pe scaunul Romei) in timpul ultimei persecutii a bisericii romane sfinte, sau in timpul unei persecutii extreme, adica foarte intense. 
Asadar, fie ca ii punem pe Ratzinger si pe Francisc sub “gloria maslinului”, deoarece amandoi se straduiesc sa impace biserica cu toata lumea…
Fie ca il consideram pe Francisc ca papa ce conduce biserica in timpul unei persecutii ultime sau foarte intense…
Petru Romanul inca nu a venit…
Ar mai fi o explicatie foarte tare pentru Petru Romanul.
Pe care nimeni nu a dat-o vreodata…
Romanul sa insemne de fapt Românul…
:)
Glorie lui Dumnezeu pt toate! 

 Petrus romanus, qui pascet oves in multis tribulationibus; quibi transactis, civitas septis collis diruetur, ed Judex tremendus judicabit populum suum. Amen.

Petru romanul, care-și va păstori turma printre foarte multe suferințe (încercări); iar când aceste încercări se vor sfârși, orașul celor șapte coline va fi distrus, și judecătorul cel de temut va judeca poporul său. Amin (Așa să fie).
Sfantul Malachia  (1094-1148)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu