8 mai 2014

Rusia e vinovata de moartea separatistilor



De cate ori vreti sa dati cu oistea in gard ca sa ajungeti sa ascultati?
Rusia nu are ce cauta in Transnistria si Domnul o va alunga de acolo intr-un fel sau altul.
Marturisesc ca nu stiu nici eu cum in acest moment.
Dar simt ca El vrea ca Rusia sa plece din Transnistria.
Asa cum am simtit ca El vrea sa o elibereze pe Iulia Timosenko, parca asa o cheama , nu?
Asa cum profetia spunea ca Ukraina va face parte din UE.  
Iata ca tot ce spun ei(cei din Cer) ca trebuie sa se faca se face.
Asa si acum .
Sa doresti sa iei tot sudul Ukrainei si iesirea la Mare e un plan tembel.
Cine l-a creat e smintit.
Prin voia lui Dumnezeu si datorita cetatenilor de etnie rusa, Rusia avea dreptul sa ia o bucata din Ukraina, si a si luat-o.
Am mai spus, asta doreste Domnul: plecarea Rusiei din Transnistria si poate mai da ceva la schimb.
Dumnezeu va face singur asta daca nu are cine sa auda.
Daca Rusia nu a stiut sa administreze Ukraina si o tinea in lanturi pe blonda cea frumoasa, Dumnezeu a intervenit si a facut dreptate.
Oricum era scris ca Ukraina sa faca parte din UE.
Orgoliul nu e bun la nimic , ci face morti…
O mare sminteala sa ataci Odessa.
Am spus ce se poate si ce nu se poate.
Stiu ca Transnistria va fi eliberata de rusi dar nu stiu cum.
Planurile se fac Cer…
Mi se pare absurd ca cineva de pe Pamant sa aiba pretentia sa aiba solutii mai bune decat cei din Cer. 
PS: Daca Rusia ma asculta, nici un rus nu murea... Rusia are deja prea mult Pamant asa ca trebuie sa fie grijulie deoarece totul e in mana lui Dumnezeu. Aceste morti ale separatistilor sunt doar un avertisment de la Dumnezeu. Daca rusii nu se linistesc si nu asculta de Dumnezeu vor murii de sute de ori mai multi.  
PS: Asa spune Domnul: Rusia e vinovata de moartea separatistilor rusi din Ukraina!
Tutunul cafeaua si alte otravuri atat de daunatoare sanatatii omului vor inceta sa mai fie dorite de oameni, iar inraitii si viciosii vor parasi ei singuri aceasta tara. Vrajitorii, fumatorii, betivii, desfranatii, criminalii precum si trantorii (lenesii), nu cu forta ci de buna voie, vor renunta la aceste indeletniciri satanice si aceste vicii se vor reduce incetul cu incetul, disparand aproape in totalitate in cele din urma. Orice locuitor al acestei tari, aleasa de Dumnezeu sa fie exemplu, isi va castiga painea cea de toate zilele muncind in mod onorabil in functie de posibilitati si menirea sa prin nastere.  
Vremurile de exploatare, teroare, inselaciune si asuprire vor asfinti in aceasta tara. Fiecare locuitor al acestui popor ales se va bucura din plin de binecuvantarea si harurile divine, multi dintre acestia fiind inzestrati cu intelepciune si felurite puteri de a face minuni. Toate darurile se vor revarsa peste aceasta tara aleasa, care va avea nobila misiune de redresare spirituala a intregului glob pamantesc.  
Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una din cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri. Intr-un viitor mult mai indepartat, insa toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca demult.
Tot ceea ce v-am amintit pana aici este necesar sa se implineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge cand toate acestea se vor intampla. In vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni in ajutorul lucrarii pe care Romania o va avea de indeplinit in lume. Inainte de acestea insa va fi foamete prin multe locuri, painea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamant care vor face o multime de victime si in multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamantului. Razboaiele, panica si neintelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc.
Ateii vor incepe sa cerceteze scrierile sfinte si se vor preocupa sa inteleaga stiinta spiritului, cautand sa descopere tot ceea ce este ascuns in om. Gratie acestor cercetari, o noua cotitura se va produce in viata unor pamanteni.
Fecioara Maria prin Sundar Singh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu