4 iunie 2014

Cum trebuie sa se faca unirea bisericilor crestine



Cum trebuie sa se faca unirea bisericilor
Trebuie sa se faca un consiliu al bisericilor crestine. Probabil deja exista. Iata fecioara spune ca acest consiliu va avea sediul la vatican intai si apoi in romania.
Evident fiecare biserica isi va pastra specificul insa apartenenta la acest consiliu presupune recunoasterea spiritualitatii celorlalte biserici.
Prin recunoasterea spiritualitatii celorlalte biserici evident ca protestantii nu mai pot spune bazaconii despre  icoane si statui si nici bisericile vechi ca nu se poate fara euharistie…
Predica pastorului este echivalentul Liturghiei.
Duhul Sfant coboara si peste unii si peste altii direct proportional cu credinta, iubirea si faptele lor intru Hristos.
Iata asa se va face.
Fiecare biserica isi va pastra specificul atat ca nu se vor mai demoniza unele pe altele si nu vor mai pune anatema unele asupra celorlalte ci toti se vor considera frati intru Hristos.
In timp crestinismul se va imbogati prin adoptarea multor tehnici spirituale orientale care nu sunt altceva decat instrumente ale desavarsirii. 
De acum vor fi permanent pe pamant sfinti care vor putea comunica cu Dumnezeu si astfel orice neintelegere poate fi lamurita de Dumnezeu. 
Cat eu voi fi pe pamant imi voi asuma acest rol de a vesti voia lui Dumnezeu. 
Aceasta recunoastere reciproca a spiritualitatii va imbogati fiecare biserica in parte.

. Bisericile purtatoare de har divin se vor uni intr-una singura, supranumita Biserica crestina dreptcredincioasa, apostolica si misionara care va pregati aproape intreaga lume pentru transformarile spirituale ce vor avea loc la nivelul intregii planete. Tot atunci va apare anticristul, prin anticrist intelegandu-i pe toti aceia care, mai mult sau mai putin constienti, lupta impotriva spiritualitatii veritabile, urmarind sa triumfe fortele obscure ale intunericului si minciunii, ce mentin fiinta umana intr-o stare de inconstienta si sclavie letargica, si multe lupte de idei se vor da, fara nici un fel de arma, pentru nimicirea adevaratei credinte in Dumnezeu.

Al Vll-lea Sinod Ecumenic se va tine in Romania, iar misiunea principala pentru raspandirea in Asia a crestinismului cu adevarat spiritual, este destinata poporului rus, dar ca putere de influentare a popoarelor in vremurile din urma, el nu va avea nici un amestec.
In viitor, puterea papala va dispare treptat si va lua nastere o noua conducere sinodala a carei resedinta va fi intai la Roma, provizoriu, si apoi la Bucuresti in Noul Ierusalim, pentru totdeauna.

Fecioara Maria prin Sundar Singh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu