15 iunie 2014

Este necesar sa ne stapanim fiinta



Este necesar controlul deplin al fiintei.
Legile sunt date de Dumnezeu pt a-l ajuta pe om sa-si struneasca fiinta.
Si chiar daca omul stie de legea karmei si de porunci, care nu sunt altceva decat o explicare amanuntita a acestei legi… Ne amintim: Nu judeca pt ca vei fi judecat…
Chiar daca stie, in momentele de tensiune, de incercare el tot isi va face karma.
De aceea este un obiectiv essential ca sa ne supunem fiinta care este asemanata cu o trasura cu cinci cai, cele cinci simturi…
Noi suntem vizitiul si trebuie sa ne strunim cu atentie trasura.
Universul nu face rau nimanui ci fiecare isi acceseaza binele sau raul dupa cum se comporta in univers.
Nimeni nu sufera degeaba ci ori ca ardere karmica ori pt merite spirituale.
Daca il imiti pe Iisus si vei incepe sa suferi in locul celorlalti pt a-i elibera, dincolo de asta vei urca f mult spiritual pt ca astfel de fiinte care sa sufere pt ceilalti, care sa isi dea viata pt ceilalti sunt f rare si pretioase pt Dumnezeu.
Dumnezeu culege asemenea flori si le daruieste viata vesnica.
Le ia din acest pamant si le pune in gradina sa din imparartia cerurilor pt a le avea mereu aproape si a se bucura de ele.
Deci viata este un test, o incercare.
Cei mai multi dinte noi am plecat din ceruri hotarati sa facem cat mai multe bravuri spirituale pe pamant, sa facem voia lui Dumnezeu, sa ne desavarsim pe calea spirituala.
Evanghelia confirma aceste realitati si Iisus ne indeamna sa fim atentie nu numai la orice cuvant iese din gura noastra dar chiar si la orice gand.
Iisus ne indeamna sa fim atenti chiar si cum privim o femeie…
Aceasta este calea abstinentei si a renuntarii.
Dumnezeu poate insa sa dea si dezlegari ca sa nu ne piarda pe toti pt ca altfel s-ar mantui numai cateva sute la un secol.
Asa cum lui Solomon i-a dat liber sa aiba sute de sotii, daca omul multumeste lui Dumnezeu pt implinirea amoroasa si o vede ca un dar divin, Dumnezeu ii va ingadui astfel de experiente amoroase dar cu conditia sa ramana pur, sa iubeasca, sa adore pe femeie sau femeia pe barbat, si sa ii aduca lui Dumnezeu ofranda aceste fuziuni amoroase.
Dau lumii de stire ca si Iisus primeste astfel de ofrande ale exeprientelor amoroase, in conditiile pe care le-am aratat.
Daca voi va sfintiti veti vedea sfintenia in tot si femeia vi se va parea o comoara divina, chiar gratia lui Dumnezeu care va invaluie cu iubirea ei.
Veti gasi sanul lui Adam la sanul unei femei daca sunteti curati si plini de iubire.
Dar déjà vorbim de altceva, vorbim de o sfintitre a uniunii dintre barbat si femeie.
Nu neaparat casatoria sfinteste relatia ci mai ales iubirea.
De aceea in fapt se si spune ca oamenii fac dragoste.
Daca dragoste fac este bine insa trebuie sa invete secretele acestei energii si cum sa se foloseasca de ea. 
Controlul este necesar aici mult mai mult decat pe calea abstinentei sau cel putin la fel de mult. 
Mai usor iti va fi sa elimini orice gand decat sa fii impreuna cu o femeie si sa stapanesti energia si impulsurile sexuale. 
De aceea si aceasta cale este binecuvantata deoarece presupune un control al fiintei la fel de intens si deplin ca si abstinenta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu