2 iunie 2014

Responsabilitatea liderilor este uriasa; Dumnezeu binecuvanteaza Europa



Responsabilitatea liderilor este uriasa.
Un gest gresit al unui lider poate arunca in mizerie si nenorocire milioane de oameni, tari intregi.
Iata, DD neascultand a pus in pericol chiar viitorul tarii…
Putin neascultand a dus la moartea a sute daca nu mii de rusi si ukrainieni.
Si sunt sigur ca in ziua de astazi putem gasi multe astfel de exemple.
Daca un om simplu greseste si pacatuieste acela greseste si pacatuieste pt el, dar daca un lider greseste, greselile sale afecteaza o natiune si chiar mai multe.
Politica Germaniei este buna. Germania a raspuns cu austeritate la politica de indatorare si inrobire practicata de Oculta prin fmi si banci.
Deci Marine Le Pen sa nu certe Germania care este sansa si speranta intregii europe ci sa se alieze intr-un proiect comun de salvare si functionare a Europei unite.
Dumnezeu vrea o Europa mare si unita si puternica.
Deci luptati cu totii pt acest plan divin.
Scopul planetar este o politica pt cetatean, o politica purificata de influentele celor care sunt anti-religie si in mod particular anti-hristos.
Acestia sunt adevaratii sabotori ai civilizatiei si daca ii veti urmari cu atentie veti vedea ca fac totul pt a sabota natiunile si planeta.
Faptul ca Rusia nu accepta observatorii OSCE ii anuleaza orice plan de alipire.
Adica de ce sa nu fie primiti acei observatori?
Pt ca rusii din Ukraina nu vor in fapt sa intre in Rusia…
Daca acei oameni mergeau in masa la vot si aratau lumii intregi ca doresc sa fie sub adminsitratia Rusiei, cine i-ar fi putut opri?
Dar asa Rusia trebuia sa fi stat acasa cum Dumnezeu i-a transmis prin mine cu luni de zile inainte conflict.
Dumnezeu vrea sa dea Ukraina Europei.
Asta e vointa Lui si e profetita de aproape 100 de ani prin profetiile Fecioarei maria facute prin Sundar Singh. 

Toate caile de legatura prin aer, apa si pe pamant fiindu-i din plin favorabile, Romania va ajunge una din cele mai prospere si imbelsugate tari, traind in pace cu toti vecinii sai. Basarabia va fi realipita Romaniei pentru totdeauna, caci poporul rus va cinsti aceasta tara aleasa si va renunta la aceasta provincie care va da nastere la multe neintelegeri. Intr-un viitor mult mai indepartat, insa toate teritoriile invecinate Romaniei se vor alipi formand impreuna Federatia Statelor Europene, lucru la care oamenii ajunsesera sa se gandeasca demult.
Tot ceea ce v-am amintit pana aici este necesar sa se implineasca, pentru ca sunt adevarate si tot ceea ce va spun va va convinge cand toate acestea se vor intampla. In vremurile viitoare, poporul rus, plin de dragoste, va veni in ajutorul lucrarii pe care Romania o va avea de indeplinit in lume. Inainte de acestea insa va fi foamete prin multe locuri, painea va lipsi, vor fi mari cutremure de pamant care vor face o multime de victime si in multe locuri de pe glob oamenii vor dispare sub daramaturi, care vor aminti cu mare greutate urmele unor orase ce vor dispare de pe suprafata pamantului. Razboaiele, panica si neintelegerile de tot felul vor face ca marile puteri, cum ar fi Rusia sa se prabuseasca, spre bucuria tarilor mici care o alcatuiesc.
Ateii vor incepe sa cerceteze scrierile sfinte si se vor preocupa sa inteleaga stiinta spiritului, cautand sa descopere tot ceea ce este ascuns in om. Gratie acestor cercetari, o noua cotitura se va produce in viata unor pamanteni. In multe locuri de pe pamant va lipsi hrana. Pentru ca toate aceste urgii sa treaca mai repede sau sa nu fie atat de cumplite, Dumnezeu ma inspira sa va dau un singur sfat: popoare, oameni, uniti-va intru desavarsire, impacati-va cat mai bine, iertati-va si cheltuiti cat mai mult din energiile ramase pentru a atinge eliberarea in Dumnezeu si fericirea vesnica. Faceti totul acum si aici, in aceasta viata si nu amanati desavarsirea spirituala pentru o reincarnare. Facand tot ceea ce va sta in putinta tinand cu staruinta, fiecare dintre voi se poate mantui.  
Pentru a grabi zidirea Noului Ierusalim construiti-va pe voi din dragoste si curatenia si din Duh Sfant, vietuind in fapte bune pentru ca in acest fel sa dati prilej ca spiritul din voi sa se arate in inima voastra din care sa dea afara neadevarul, egoismul si patima distrugerii care atunci cand cresc peste masura, duc la nimicirea omului. In viitor, la aceasta zidire spirituala va fi mult de lucru.  

Ulitoarele profetii ale lui Sundar Singh despre Romania inspirate de Fecioara Maria
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu