6 iulie 2014

Cand a fost „facerea lumii” adamice?



Cand a fost „facerea lumii” adamice?
Nu stiu de unde a aparut aceasta diferenta intre calendarul bizantin si cel evreiesc.
Au facut si fac evreii multe lucruri rele si ciudate dar cu siguranta pastrarea acestui calendar este un lucru bun si iata un rost al comunitatii lor.
Dupa calendarul acesta bizantin am fi in anul 7522.
Iar dupa cel evreiesc in anul 5774.
O diferenta de 1748 de ani.
 Ce nu poate fi justificata deoarece ambele calendare se refera la momentul facerii lui Adam, respectiv al coborarii lui pe acest pamant.
Altfel pamantul are miliarde de ani de la creatie si milioane de cand este locuit...
Desigur de om este locuit mai de curand desi multi spun si cred ca au dreptate, ca existau oameni si pe vremea dinozaurilor. Unii mai primitivi poate dar si eu cred ca existau. 
Vorbim de civilizatia noastra adamica si „facerea lumii” reprezinta facerea lui Adam, inceputul vietii lui Adam si Evei pe Pamant.
Calendarul evreiesc este cel corect.
Am gasit aici un site extraordinar care prezinta in paralel cele doua numerotari ale anilor
Numerotarea incepe de la anul 0 respectiv 3760 ien.
Si se termina in anul 10 000 adica zece mii, respectiv 13760 de la facerea lumii.
Veti gasi aici cand pica in fiecare an pastele si craciunul inclusiv dupa calendarul crestinilor de rit vechi...
Extraordinar acest calendar, iata il gasiti aici: Caledar iudeo-crestin al sarbatorilor relgioase.
Observam aici ca exista si un an zero.
De remarcat ca aceasta numaratoare a anilor de la Nasterea lui Iisus a fost „inventata” de un român. Celebrul calugar s-a nascut in... Dobruja si a fost calugar de langa.... Tomis, adica Constanta...
Acest calugar extraordinar care cunostea si multa astrologie a prezis corect intoarcerea lui Hristos, dupa ce aceasta nu s-a produs la data asteptata initial de el, adica anul 500 en (6000 de la facerea lumii).
Deranjat ca evenimentul nu s-a produs a inceput un studiu astrologic amanuntit si a ajuns la concluzia ca intoarcerea lui Iisus va avea loc undeva  prin anul 2000...
Românul nostru este considerat sfant si are pagini istorice in care este f apreciat cum sunt si cele din  „Vietile sfintilor”.
Noi românii am jucat un rol destul de important in istoria crestinismului, desigur si gratie faptului ca apostolul Andrei a venit aici adus de Duhul lui Dumnezeu...
Dionisie cel mic sau cel smerit se cheama românul care a inventat numerotarea anilor  de la Nasterea lui Hristos...
Practic el a inventat conceptul de era noastra, care este era lui hristos si cel de inaintea erei noastre care este era vechiului testament...
Totusi s-au creat mici confuzii deoarece iata e posibil ca Iisus sa nu se fi nascut chiar in anul 1 en si in plus unii au adaugat un an 0(zero), Dionisie se pare ca nu a gandit si un an zero.
Asadar anul nasterii lui Iisus iata poate sa difere in functie si de acest an 0. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu