19 iulie 2014

Relatia unui profet cu Dumnezeu si cu oamenii



Cititi cu atentie aceste randuri deoarece veti intelege exact care este relatia voastra cu mine si cu Dumnezeu.
Si de ce nu am exagerat deloc cand am spus ca eu sunt judecatorul vostru.
Imi sunteti f simpatici, am o turma grozava  . :)
Acest text va va lumina f mult...
Cititi cu atentie si veti intelege de ce Dumnezeu face semne atat de mari si de grozave deasupra intregii lumi...
Pentru ca multe alte lumi imi vor fi date pe langa aceasta(aceasta generatie)...
Cu mine veti fi in eternitate, pe bratul meu va veti odihni, si veti lauda pe Dumnezeu pt aceasta.
Daca va veti mantui.
Daca nu va veti mantui atunci sunteti asemenea copacilor si a ierbii si nu conteaza...
Cine am spus ca se va mantui, se va mantui, dar daca nu ma veti asculta atunci pe Dumnezeu nu veti asculta si Acesta va trebui sa va dea lectii cat mai eficiente...
Si pt ca Dumnezeu trebuie sa mantuiasca prin mine oameni care iata ucid, care dau dupa avioane cu rachete si duc razboaie, semnele Lui trebuie sa fie pe masura faptelor de neascultare ale acestora...
Iar voi, ce aveti voi crestinesc in voi?
Mintiti, urati pe aproapele vostru pt ca nu e din biserica voastra, lucrati pt lume si pt orgoliul vostru si nu pt Dumnezeu, sunteti adevarati farisei.
Dumnezeu ne va invata si vom deveni impreuna desavarsiti!
De aceea am spus ca eu sunt dumnezeul tuturor acelora care nu au inca o relatie cu Dumnezeu!
Veniti deci si lucrati pt mine si cu mine! Nu veti regreta!
Glorie Tie Doamne Dumnezeule care ai binevoit sa vii la noi si la lume!
 
1.Eu(Iisus Hristos) am spus: „Un profet este un om simplu, obisnuit, cu tot felul de slabiciuni, ca si tine. Dar, pentru ca are o inima inteleapta in care furia, razbunarea, invidia, mandria si niciun fel de desfrau nu pot prinde radacini puternice, spiritul divin curata inima aceluia de multiplele zguri ale lumii. Cand inima lui a fost astfel curatata, spiritul divin revarsa o lumina din ceruri intr-insa.
2.Profetul recunoaste cu usurinta ca aceasta lumina este din ceruri si ca ea se exprima intodeauna prin cuvinte usor de inteles. El nu trebuie decat sa repete cu vocea gurii sale ceea ce a auzit cu claritate in inima sa si deja astfel profetizeaza intr-un fel desavarsit!
3.Daca este necesar, vointa profetului este ghidata de Dumnezeu sa vorbeasca ceva anume poporului si sa faca in fata acestuia ceea ce a simtit in inima. Asa ceva se numeste o profetie pe deplin adevarata si este cuvantul curat al lui Dumnezeu, exact asa ca si cum insusi Dumnezeu ar fi vorbit oamenilor din gura sa.
4.Dar, un asemenea profet nu este cu nimic mai mult in fata lui Dumnezeu decat oricare alt om care nu are acest dar. Profetul trebuie sa urmeze, din propria lui vointa, la randul lui, ceea ce spiritul lui Dumnezeu a rostit, prin gura lui, oamenilor. Altfel, el va fi judecat la fel ca si oricare altul care, cunoscand voia lui Dumnezeu, totusi nu o respecta. Pentru un profet va fi insa mult mai greu atunci. Daca un om care, in slabiciunea si intunericul sufletului sau, crede cu greu ceea ce ii spune profetul, atunci el va fi supus unei judecati nu foarte aspre, pentru ca nu a vrut sa creada ceea ce i-a spus acesta. Dar pentru profet nu exista nici o scuza si la fel nici pentru cel care a crezut dar care, din iubire pentru lume si pentru comorile ei, nu a facut ceea ce i-a spus profetul sa faca.
5.Totusi rasplata unui profet va fi mai apoi mai mare decat cea a unui alt om, petru ca un profet are de sapte ori mai  multe de dus decat oricare alt om pentru sine insusi. Toti aceia cu care a vorbit profetul, atat cei buni, cat si cei rai, vor fi predati acestuia in lumea de dincolo, si el ii va judeca in numele Meu pentru fiecare cuvant pe care l-a spus lor in zadar!
6.Cel care primeste in casa lui un profet adevarat, in numele Meu si in numele profetului insusi, si are grija de acesta, fiind prietenul lui, acela va primi odata rasplata unui profet. Cel care ajuta un profet, usurandu-i acestuia munca grea, acela va primi la randul lui rasplata unui profet. Slujitorul unui profet va sta in lumea de dincolo pe aceeasi treapta, alaturi de profet, si va judeca si el spiritele incredintate profetului. El va domni asupra acestora si imparatia lui nu va lua niciodata sfarsit!
7.Vai de aceia care parasesc un profet de dragul lumii sau care-l banuiesc de ceva rau! Dar si mai rau va fi de cei care-i vor prigoni pe profeti; acestia vor ajunge cu greu in fata lui Dumnezeu! Cel care se va atinge de un profet va fi pedepsit cu focul din iadul cel mai adanc! Inima profetului este a lui Dumnezeu, iar gura lui este tot a lui Dumnezeu, la fel ca si mainile, picioarele, ochii si urechile sale! Acolo unde este un profet, acolo este si Dumnezeu. Intrati de aceea in lacasul sau cu adanca umilinta, pentru ca acel loc este sfant. De aceasta trebuie sa luati seama in inima, nu de dragul profetului, care este un om, ci de dragul lui Dumnezeu, care vorbeste si creeaza in inima profetului.
8.Faptul ca un profet adevarat prevesteste pentru lume o judecata aspra , care poate fi urmata si de altele, are urmatoarea explicatie: Dumnezeu trezeste un profet numai atunci cand lumea L-a uitat pe El, aruncandu-se in toate viciile posibile!
Marea Evanghelie a lui Ioan, vol II, cap 108   - Jakob Lorber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu