2 august 2014

Din nou despre rostul profetului si profetiilor

Iata Domnul Dumnezeu vrea sa faca din noi profeti autetici. :) Glorie lui Dumnezeu pt asta!
Iata un alt text prin care iarasi intelegem mai bine ce face un profet, cum actioneaza el.
Se potriveste perfect cu ceea ce facem noi aici.
Adica amintim oamenilor ca orice fapta trebuie sa se intoarca la ei...
Daca evreii omoara o mie de palestieni pt fiecare  evreu omorat de acestia, va intreb ce fel de lege si ce fel de rasplata o fi asta?
Un fel de lege a talionului ridicata la puterea 100 sau chiar o mie?
O, deci in ce fel cumplit se judeca acestia; in ce fel isi pregatesc o noua si cumplita judecata?
Dar iata ca in ultima vreme Dumnezeu ne-a mai revelat un aspect.
Daca statele si puterile nu vor reactiona la crimele si abuzurile fratilor lor, atunci Dumnezeu va cere tribut de sange de la fiecare stat si putere care nu a reactionat.
Iata regele Arabiei  Saudite a luat si el cuvant si a denuntat crimele impotriva palestinienilor.
Iar eu iarasi ma intreb: de ce nu este recunsocut statul palestinian odata pt todeauna? De ce evreii nu recunosc statul palestinian?
Pt ca vor cu adevarat sa ii extermine pe  palestinieni?
Priviti deci cum o natiune, un popor isi pregateste singura propria exterminare si propriul sfarsit.
Daca a mai ramas ceva din ei pana acum, ceva care iata sa ne ingrozeasca pe toti, dar si o marturie a dreptei judecati a lui Dumnezeu, e putin probabil ca dupa urmatoarea judecata, pe care iata si-o pregatesc cu multa ravna, va mai ramane.
Eu va spun: nefericiti toti aceia care au dat ajutor la omoarea tuturor copiilor din jurul israelului.
Va spun ca acest sange va fi cerut de la voi inzecit asa cum voi insutit si inmiit va razbunati.
Nu e cazul sa mai vorbim americii deoarece iata aceastia isi confirma sfarsitul profetit in mod cu totul ingrozitor pt orice om care se poate numi om.
Eu va spun ca v-ati blestemat cumplit iesind la vanatoare de copii si nimeni nici in cer si nici pe pamant nu va sterge acest pacat, avand in vedere ca e f putin probabil sa varsati lacrimi de pocainta pt a fi salvati de aceasta crima abominabila pe care ati comis-o si anume: vanatoarea de copii.
Observati ca Domnul Dumnezeu a dat o replica si sasaiturilor satanei facute prin oroarea numita PSD(Atentie! Inainte ca eu sa stiu ce vor spune ei: vezi postarile din zilele anterioare). Acesti serpi cu clopotei, acesti autetinci slujitori ai satanei pretind mai nou sa dea ordine bisericii ortodoxe , sa ii inregimenteze pe preoti in campania de minciuna si manipulare pe care o duc de ani de zile.
Iata nu e de mirare ca Dumnezeu a raspuns cu Potop.
Ce poate sa iasa bun din orice alianta cu satana? Aviz deci preotilor  si bisericii.
Si intregii natiuni.
Deci, ma intorc la evrei si le spun: nefericitilor opriti-va pt ca veti aduce peste voi potopul maniei divine. Ce lege, ce razboi, ce pedeapsa s-a mai pomenit ca pt moartea unui om sa omori o suta sau o mie? Opriti-va degraba pt ca va pregatiti sfarsitul!  
Luati-le armele acestora pt ca se auto-extermina cu ele. Sa ii pazeasca americanii! Luati-le armele pt ca isi pregatesc sfarsitul cu ele!
Nu au raspandit ei teroare si pe vremea lui Irod?
Nu ei au omorat in lant si pe Zaharia(tatal lui Ioan Botezatorul) si apoi si pe fiu adica pe Ioan Botezatorul, si apoi  si pe Iisus Hristos?
Nu au raspadit ei  teroarea prin Comunism?
Iata-i ca nu au invatat nimic si se judeca cumplit iarasi!
Opriti-va nefericitilor, ala nu e razboi ci exterminare si teroare!
PS: Dar pe de alta parte putem spune asemenea Domnului din  Ap 22:11: Nu va opriti pt ca pe voi va judecati. Judecati-va si condamnati-va deplin si scapati astfel lumea de voi!
PS: Cat despre musulmani: bagati la cap ca orice crima va fi platita deoarece Domnul Dumnezeu va cere de la voi sangele varsat: de aceea opriti-va in a-l mai varsa. Aboliti pedeapsa cu moartea! Aboliti Jihadul! Deveniti pasnici si pacifisti si astfel satana nu va mai avea niciun tribut de cerut de la voi!

10.Profetii nu fac decat sa ne arate consecintele inevitabile ale actiunilor oamenilor, care urmeaza sa se petreaca intr-un moment precis, la fel cum o samanta de grau semanata in pamant da rod intr-o perioada cunoscuta dinainte. De aceea, Eu cred ca este mai degraba profitabil ca  oamenii sa stie din timp care vor fi consecintele actiunilor lor!
11.Nu este normal ca taranul sa stie dinainte ca daca va semana grau, ceea ce va obtine va fi tot o recolta de grau, si ca daca va semana  buruieni, va obtine tot buruieni?
12.De vreme ce este bine ca el sa cunoasca aceste lucruri, de ce credeti ca nu este normal ca oamenii sa cunoasca din gura profetilor care vor fi roadele pe care le vor recolta in urma actiunilor lor in cadrul ordinii Mele eterne si imuabile, daca vor continua sa le comita fara sa le modifice in nici un fel?
13.In mod evident, daca oamenii isi schimba comportamentul – ca urmare a acestor avertismente -, roadele actiunilor lor vor fi cu totul altele, lucru afirmat, de altfel, in mod repetat de catre toti profetii. Caci tot ce prezice un profet este conditionat de actiunile oamenilor.

14.Rezulta asadar ca libertatea oamenilor nu este in niciun fel afectata de ceea ce prezic profetiile. Dimpotriva, acestea le ofera oamenilor un avantaj enorm, in sensul ca invata astfel sa isi cunoasca mai bine actiunile si consecintele lor, avand o libertate deplina sa le comita in continuare sau sa le modifice, dat fiind ca acum cunosc care sunt roadele actiunilor bune si care sunt roadele actiunilor rele.
Casa Domnului, vol 4, cap 36 - Marele Scrib al lui Iisus Hristos -Jakob Lorber!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu