1 septembrie 2014

Profetiile lui Gupta Swami despre Romania

Iata, cu ocazia recitirii profetiilor lui Gupta Swami putem face cateva observatii.
In primul rand s-a pus la cale o moarte, dar nu fizica, ci politica.
Crinutu parca chiar s-a hazardat sa il numeasca pe Base cadavru  politic… viu insa. :)
Eu cred ca clasa noastra politica a depasit faza de primitivism in care inca se mai afla spre sfarsitul perioadei interbelice.
Furam, mintim , manipulam, facem politie politica dar macar nu ne omoram intre noi.
Este totusi un mare pas inainte.  
Deci, Basescu i-a disperat sufficient de tare, dar nu atat de tare…
Gupta Swami cred ca a luat cunostinta de profetiile lui Sundar Singh. Asa ca nu poate sa nu tina cont de ele.
Bunaoara asta cu averile celor care au acumulat furand dupa 89 este si la Sundar Singh.
Orice profetie este un avertisment si trebuie insotita de “daca”.
Daca oamenii se pocaiesc sau Dumnezeu intervine, profetia nu se mai indeplineste.  
Ori, dati-mi voie sa ma laud putin deoarece am trait eu insumi un moment inaltator avand aceasta revelatie…
Poate si prin prezenta mea langa marele si iubitul nostru Presedinte, tot ce a fost mai rau a fost depasit, dusmanii si-au primit pedepasa meritata si Dumnezeu l-a ajutat sa treaca cu bine peste ce a fost mai greu.
Trebuia sa il pastreze langa el pe manolea si ii era inca si mai bine.
Nu am cum sa nu tin la basescu deoarece a facut niste gesturi istorice pe care nimeni altcineva nu le-a mai facut.
Profetia lui Gupta Swami nu e tocmai lispita de temei deoarece nu numai persoane dar chiar si institutii s-au intors impotriva Presedintelui.
Dar a intarit securitatea si Dumnezeu a vrut sa il ajute ca sa mai reduca un pic coruptia asta atat de mare.
Si inca Basescu tot mai are vant in panze deoarece el e al doilea Vadim sau poate primul.
Razboiul e tot o profetie.
Eu pot sa o anulez si pe asta daca liderii lumii ma vor asculta si nu se vor apuca sa il manie pe Dumnezeu. Prea tare.
Daca o vor lasa mai usor cu defilarile cu steagul  cu curcubeu, daca o vor lasa mai usor cu planul de a-i baga pe oameni in masina, adica in calculator si de a le atribui un numar, si mai ales daca vor fi mai deschisi la relatia cu oamenii de pe alte planete…
Oamenii de pe alte planete sunt tinuti departe pt ca acestia nu pot accepta sclavia fratilor lor de pe pamant.
Nu pot accepta ca o minoritate sa detina arme si tehologie secreta cu care sa incerce sa ii subjuge pe ceilalti…
Insa, daca nu va face asta, Dumnezeu va trimite ingerul si nimeni nu-i va sta impotriva.
Iata am facut lucruri marête in tara asta.
Toate se datoreaza lui Hristos!
Eu sunt nimic, un om lispit de minte ca si voi.
Imi dau seama de asta ori de cate ori primesc o inspiratie sau o revelatie.
E drept ca eu m-am indreptat spre Dumnezeu cu toata fiinta dar oricine poate face asta…
Acel om din Bucovina…
Ne vom uni cu Moldova si ar putea sa fie din Moldova…
Dar poate fi vorba si de o expresie spirituala, Bucovina ca loc simbolic al crestinatatii si vitejiei romanesti…  
Deci e vorba de cineva sustinut de Hristos.
Insa Romania este déjà locuita de mari maestrii spirituli. De mari gurusi, f mari cum numai india a mai avut.
Si inca de acum de maestrii spirituali in numele lui hristos.


Nu avea cum sa piara basescu dar Gupta Swami a vazut el ceva, ca astia l-au suspendat de doua ori... si daca nu era tare, corsar vestit trecut prin multe furtuni care tine strans timona… :) 
Basescu a devenit cel mai vestit politician al romaniei de dupa Revolutie.
E de departe cel mai tare, cel mai bengos! :) 
A avut si cei mai tari sustinatori.
Toata intelighentia Romaniei...
Iar astia care il mai sustin inca sunt cu adevarat niste oameni in tara asta. Nu? :) 
A facut niste acte de eroism uluitoare... 
Bai, deci care mai zice in Romania ca el de acum nu se mai asociaza cu masonii?
Deci cine ar putea sa ceara si sa astepte mai mult de la un politician? 

Necunoscut publicului român, profesorul indian e celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător şi clarvăzător, el profeţind, cu o acurateţe extraordinară, evenimentele cruciale ale sfârşitului de secol şi începutul noului mileniu: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar şi căderea şi execuţia cuplului Ceauşescu. Din această cauză, de-a lungul timpului, indianul a fost contactat de mulţi preşedinţi de state şi guverne. Chiar şi Elena Ceauşescu a apelat la Gupta Swami în 1983, însă, deranjată de prezicerile acestuia, soţia dictatorului l-a obligat pe guru să părăsească urgent ţara. Aflat în vizită în Bucovina “trimis de viitor”, gurul indian a făcut o serie de profeţii cutremurătoare care, dacă se vor adeveri, vor schimba faţa României şi a planetei.
Ceauşeasca m-a făcut şarlatan

“Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceauşescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut şarlatan şi peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983. Un înalt personaj din Guvernul României, care a participat în calitate de revoluţionar în procesul soţilor Ceauşescu (a refuzat să precizeze numele acestuia) mi-a mărturisit cu oarecare teamă, că printre şuşotelile Elenei cu Nicolae ( la proces ) a distins de două ori, foarte clar, numele meu. Probabil acţionau târziile regrete.”

Moartea actualului preşedinte va declanşa o explozie socială

“Concomitent, va începe un scurt şi înfiorător război mondial – al treilea şi ultimul – programat, declanşat şi întreţinut de forţele oculte care conduc omenirea. România va participa la război încă înainte de extinderea şi mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducătorilor ei.
Tinerii români vor muri pe capete în ţări străine, în locul unor străini, pentru o cauză străină de interesele românilor. Preşedintele României va fi ucis într-un atentat pus la cale de opozanţii din propriul partid de guvernământ. Moartea sa şi fariseismul ucigaşilor aflaţi la conducerea României vor declanşa explozia socială care se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă pe covorul nenorocirilor româneşti.”

Românii vor trăi mai crunt decât pe vremea lui Ceauşescu

“Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. După ce actuala guvernare va căştiga din nou alegerile, la jumătatea mandatului (perioada 2010-2011 este jumătatea actualului mandat – nota mea) se va declanşa altă revoluţie română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie s-a “evoluat”de la rău la foarte rău.

Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi

Mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptăţii pe care o aşteptau de atâţia ani. Va începe o adevărată vânătoare de vrăjitoare împotriva comuniştilor şi a ceea ce dvs. numiţi securişti. România se va scălda într-o baie de sânge, demnă de personajul Dracula pe care l-a impus un scriitor englez. Vor muri oameni vinovaţi, dar şi mulţi oameni nevinovaţi. Temporar, autoritatea de stat va dispărea. Opinia publică internaţională, şocată, dar preocupată de propriile griji ale războiului, va sta în expectativă şi nu va interveni. Populaţia României se va reduce aproape la jumătate. Averile celor îmbogăţiţi după 1989 se vor risipi în mâinile rebelilor scăpaţi de sub autoritatea statală.

Din acest haos însângerat, România va ieşi purificată.”

Militarii români îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii glorioase

“Ceea ce mi-a purtat paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei e faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici, va porni la întâlnirea cu destinul său, cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaşte poate mileniul care a început. Am venit să mă familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare… şi trebuie să recunosc că acesta are circumstanţe favorabile. Spun asta după ce am vizitat stâlpii spiritualităţii româneşti, concretizaţi în incomparabile opere de artă, cum sunt mănăstirile Moldovei. Din Bucovina se va ridica un om bun şi credincios, tare ca o stâncă. O mână de fier, un om înţelept şi drept, de nimeni cunoscut aşa până la acea dată. El va opri prăbuşirea naţiunii române şi tot el o va înălţa în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existenţă şi la cea mai mare înflorire economică. Militarii români, aduşi în ţară de pe fronturile unde luptau fără nici un ţel, îşi vor folosi experienţa în obţinerea unor victorii şi mai glorioase decât ale înaintaşilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un ţel, o cauză şi un conducător care să-i călăuzească. Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viaţa politică, socială şi economică a lumii.”

România – pilonul noii orânduiri internaţionale

“Raportul de forţe se va schimba total în lume la încheierea ultimului război mondial. Ţările puternic spiritualizate vor dobândi supremaţia mondială. Ţările noastre, India şi România, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională. Grecia, Japonia, Franţa sau Rusia (spălată de ateism şi comunism printr-o mişcare socială mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, bazată mai mult pe spiritualitate, cultură, religie şi artă decât pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet.

Structurile statale lipsite de suflet şi istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prăbuşi. SUA au picioare de lut, fiindcă au fost consolidate pe false premise. Slăbiciunea lor va fi demonstrată în al III- lea război mondial, în urma caruia vor disparea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu