2 noiembrie 2014

Tremura psd-ii din toate incheieturile, Johanis are peste 30%, aproape egal cu Ponta

Tremura psd-ii din toate incheieturile, Johanis are peste 30%, aproape egal cu Ponta
Mincinosi ordinari si sabotori nenorociti, au tinut mii de oameni la coada la vot in strainatate si mint in continuare fara rusine.  
Gata, pica psd ul pt totdeauna.  Glorie lui Dumnezeu pt toate.
Sa avem Presedinte neamt! 
Doamne scapa-ne de acesti oribili si ingrozitori politicieni.
Ma abtin cu greu sa nu ii blestem cand ii vad cum mint si inseala si fac tot felul de nenorociri.
E suficient sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne scape de ei pt totdeauna.
Mama lor de talhari odiosi au adus tara inapoi cu 500 de ani.
Auzi frate, avem baroni, avem mafie politica.
Jos cu ea, jos cu ei odata pt todeauna.
AAAAAAAAAA! URAAAAAAAA!
Trebuia sa strig undeva! :)
PS: Ce mincinosi ordinari, il dau pe tariceanu cu 6%.
Ce nemernici! 
Nu o sa le iasa 50%.
Esteeeeee! J
Hai, sa avem un prim Presedinte neamt asa cum a fost primul rege.
S-ar zice ca elementele ne asculta...
Am cerut politicieni straini sa ne conduca si iata ca incet incet vin.
Baaa ce ma distreaza, tremura astia pt ca Ponta nu are 40% la televizor . Hahaha!
Au furat iarasi ca niste nemernici.
Sa-i  pedepseasca Dumnezeu pentru asta!
Hai, master Yoda vrea presedinte si ministrii nemti!
Hai ca apoi o sa dam jos Guvernul!
Johannis, Johannis, Johannis!  

Glorie lui Dumnezeu!
Gata, fara minciuna si hotii in tara noastra de aici inainte.
Duca-se astia care nu pricep asta. 

2 comentarii:

  1. MESAJE RECENTE
    Dumnezeu Tatăl: Fără Mine, voi nu aţi putea exista

    Marți, 28 octombrie 2014 la ora 20:20

    Mult iubita Mea fiică, copiii Mei trebuie să ştie că există doar un singur Dumnezeu. Numai unul singur. Iar ceilalţi există doar în mintea oamenilor. Orice alt dumnezeu este urâciune în Ochii Mei iar omul care cedează tentației de a adora dumnezei falşi slujeşte numai diavolului, care se bucură când omul cade din starea de Har.

    Eu sunt Începutul şi Sfârşitul. Nimic nu este mai presus de Mine. Nici chiar demonii şi îngerii căzuţi, pe care Eu i-am aruncat în abis, nu vor sta niciodată înaintea Mea să Mă provoace, pentru că ei nu au o asemenea putere

    Atât de multe religii au fost fondate de către omul supus greşelii, iar acest lucru a provocat multă confuzie. De la începuturi, Eu am vorbit cu un singur Glas, şi până la sfârşit nu poate exista decât un singur Glas. Lumea e a Mea pentru că Eu am creat-o. Eu am creat tot ceea ce este viu. Am creat deasemenea Ierarhia Mea Cerească din care i-am aruncat pe acei îngeri care M-au sfidat şi M-au trădat. Mulţi dintre aceşti îngeri căzuţi comunică cu copiii Mei care au creat tipul de spiritualism new age. Îi atenţionez pe aceia dintre voi care prin astfel de practici adoră falşi dumnezei : un astfel de spiritualism vă expune sufletele spiritelor rele, a căror unică dorinţă este să vă distrugă sufletele.

    Aceşti îngeri falşi sunt demoni, deghizaţi ca spirite vii ale luminii, şi ei vă seduc ca să credeţi neadevăruri. Veţi fi hrăniţi cu toate minciunile despre Ierarhia Mea Cerească astfel încât să vă puneţi toate nevoile voastre înaintea satanei şi a spiritelor rele. Tot ceea ce fac ei este să vă atace sufletele precum fiarele sălbatice şi apoi să vă părăsească, lăsându-vă goi şi lipsiţi de orice iubire. La început, când vă veţi deda la astfel de idolatrii, vi se va da un fals sentiment de pace. Demonii pot avea asemenea puteri, însă ele sunt de scurtă durată. Pentru că odată ce au câştigat accesul la sufletele voastre, ei vă vor chinui şi vă vor împinge la acte demonice.

    Eu Sunt tot ceea ce a fost la Început şi Eu Sunt Sfârşitul. Totul începe şi se termină cu Mine. Atunci când voi plasaţi falşii dumnezei înaintea Mea, şi faceţi asta din cauza dorinţelor voastre egoiste de a căuta plăcerea, puterea şi controlul asupra destinului vostru, voi sunteţi vinovaţi de încălcarea Primei Mele Porunci.

    Fără Mine, voi nu aţi putea exista. Fără Mine, voi nu aveţi niciun viitor. Fără Fiul Meu voi nu puteţi veni la Mine. Dacă Îl respingeţi pe unicul Meu Fiu Preaiubit, Isus Cristos, adevăratul Mesia, atunci voi Mă respingeţi pe Mine.

    Adevărul a fost dat pentru prima dată lumii atunci când păgânismul era în floare. Adevărul a fost dat lumii odată cu naşterea Fiului Meu şi generaţii întregi s-au convertit. Adevărul e dat lumii din nou, acum când marea apostazie sufocă sufletele celor care cred în Fiul Meu, iar păgânismul e din nou în floare. Aşa cum a fost la început, când Eu am fost respins de omul nerecunoscător, la fel va fi şi la sfârşit, când inimile oamenilor se vor transforma în piatră şi sufletele lor vor fi oferite de bună voie diavolului. Apoi lumea aşa cum o ştiţi nu va mai fi, căci Noul Cer şi Noul Pământ vor fi una. În cele din urmă pacea va domni din nou iar Eu îi voi uni pe toţi cei care aleg să vină cu Mine.

    Preaiubitul vostru Tată
    Dumnezeu cel Preaînalt

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest mesaj vine de pe site-ul http://avertisment.ucoz.com.
    Am explicat si aratat: persoana respectiva, o femeie am auzit, in parte e inspirata si in parte vorbeste de la ea.
    A se vedea ca defapt Biserica Catolica si crestinismul in general a dat cea mai mare lovitura conceptului de Dumnezeu Unic.
    Pt ca l-au despartit in trei pe Dumnezeu.
    Imi pare rau pt cei care nu pot sa vada ce vine de la Dumnezeu si ce din mintea omului.
    As putea sa iau un astfel de text si sa subliniez ce anume vine din mintea persoanei si ce anume de la Dumnezeu.
    In textul de mai sus, mesajul divin nu sare de 20%.
    Restul e creatie individuala, personala...
    Am mai explicat asta.

    RăspundețiȘtergere