13 ianuarie 2016

Idiotii gen Biris aduc voturi PSD-ului

Idiotii gen Biris aduc voturi PSD-ului
Dealtfel il banuiesc ca fiind securist psd-ist din gasca RTV-ului.
Au securistii astia un apetit pt manipulare si dezinformare ce nu ai vazut.
Guvernul Ciolos este vazut ca apartinand lui Johanis.
Daca PNL vrea sa faca ceva voturi personajele ca Biris trebuiesc evitate...
Ipocrizia fara margini a acestui securist este ca si-a mutat firma in Cipru ca sa nu plateasca taxe statului roman dar in mintea lui fara fund a gasit o solutie pt a aduce bani la buget: impozitarea celor ce nu fac niciun profit!!!
Rasu-plansu...
Nu e singur, sunt multi ca el si astia au pus si foc la Colectiv...
Da e ceva Basist aici, si Base sufera de mania asta de a inscena precum in filmele cu detectivul Colombo, sa ne amintim de rapirea ziaristilor...
Basescu e cam smucit si neascultator si piere pe mana lui...
Era la un pas sa o bage pe Udrea la inchisoare si atunci chiar ca ar fi iesit mai ceva ca Crinutu de pe scena politica.
Noi iubim femeile, nu suntem talibani sa le impuscam in cap pe stadioane...
Apropo, cealalta PDL-ista bolnava ar trebui scoasa de acolo.
Suntem oameni. Femeile ar trebui mai putin aspru pedepsite cand incalca legea.
Orice pedeapsa ar trebui redusa in cazul femeilor cu 30% cel putin.
Si era datoria lui Basescu sa o scoata de acolo.
Scoateti femeia de acolo!
PS: Nu mai dati functii la astfel de psihopati!~  Astfel de nebuni odata incoltiti de Justitie pun la cale Colective...
Da, da, nu Iohanis a pus Colectivu la cale...  Va trebui sa ii indepartati pe securisti de la Putere...

2 comentarii:

  1. Dar de ce esti clement cu sefa magiei negre a Parlamentului Romaniei, draguta?
    Te-ai blocat la mansarda?
    STii ca mereu a platit cele 4 vrajitoare aia din Buzau,din tinereturi cu arabii ce ii facea de succes la arabeti, apoi Baba Neagra si mai e una si Vasile Schiopu si una nu-i mai stiu numele cu care isi facea de bine: adica transfera raul si consecintele faradelegilor in structurile altor semeni si le fura "binele" dat de Sus pt a fi ea acolo sus, egoistic numai pt fiinta ei, iar cei furati si spurcati cu faradelegile si vrajitoriile ei aveau de Sus data Misiunea Mangaierea Romaniei, care apoi nu s-a mai putut derula... si rabda un popor intreg pt jivina intrupata in corp de muiere, un biet mic cenusiu ce are nivelul de constiinta cel mai redus de pe planeta, abia 1D !, Un jalnic de 1D la putere si sa invarta gresit banii poporului? Stii cat are nivel de constiinta IOhanis? 14 D. OBAMA? 16 D, iar ciufuta doar 1 D. Nu avea ce cauta acolo o fosta prostituata, o vrajitoare care a facut atat de multe prin mg ng, incat ai scuipa dezgustat daca ai sti ! Pai in Transilvania a ajuns sa spurce inca din 1986, din primele zile ale lunii iunie pe cineva, platind sa i se puna in cafea ce iesea dintre picioarele ei dp sexul cu arabii si altii, lucrat la vrajitoare ! Ai vrea sa fie fie-ta sau fiul tau asa tratati de scarba intunecata, sau tu? De era muma-ta, ce iesea din tine??
    A, cat era in arest la domiciliu a mai tras o lucratura de hotie din 178 milioane euro ce trebuiau sa ajunga unei persoane careia i se platise ceva cu acea suma, ei ea si alta tot ca ea japite de bani pe functii inalte a mai tras o ciordeala si au impartit banii, 60 milioane au fost dati printului desprintit Nicolaie ... ca zestre de la balbaitul abdicator si VRAJITOAREA CEA MAI MARE DIN EUROPA, bunica-sa...Si era bunica-sa suparata ca nu putu sa insface tot si se multumi cu numai 60 de milioane eurasi, apoi Leanta isi opri ceva peste 10 si pana-n 20 milioane de eurasi, o alta parte fu data lui Papa in Banca Vaticanului si, ele stoarfele isi pastrara partea lor. Na, care le vrei absolvite, uite de ce nu te lasa sa traiesti pe cine nu lasi sa moara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbesti prostii, nu cumva esti si tu una din vrajitoarele platite?

    RăspundețiȘtergere