30 iunie 2016

500 000

Tot scriind pe aici am adunat si noi in atatia ani peste 500 000 de vizualizari.
Nu m-am ocupat sa promovez blogul, poate o voi face. Lumea s-a cam mutat pe Facebook.  
Daruindu-ne lui Hristos constatam ca lumea este o adevarata lupta intre cele doua mari tabere, cea divina si cea influentata de ingerul cazut.
Putem sa ii distingem clar dupa respectarea poruncilor, cei care mint fura si ucid sunt de partea satanei iar ceilalti care se straduiesc sa fie pe placul lui Dumnezeu si sa faca voia lui Dumnezeu, sa stea de partea Scripturii sunt de partea  lui Dumnezeu.
Noi nu suntem si nu facem mare lucru ci Dumnezeu prin noi, Hristos prin noi, Fecioara Mara prin noi…
Scopul este sa devenim instrumente ale Acestora in aceasta conlucrare ce se bazeaza pe principiul fundamental al ofrandelor si sacrificiilor.
Suntem chemati sa aducem ofrande lui Dumnezeu precum actiunile ce le facem, hrana ce o mancam, postul si infranarile ce le tinem, ascultarile ce le facem, ofrande de lumina precum lumanarile sau orice alt lucru ce poate fi oferit si consacrat lui Dumnezeu.
Este vorba de o conlucrare, noi oferim si Dumnezeu deasemenea ofera.
Acest lucru este fundamental oricarei legaturi chiar si celor lumesti.
Daca nu ai nimic de oferit cuiva nici nu poti sa ai vreo legatura cu acesta.
Trebuie sa le oferim ceva zeilor pentru a obtine aceasta legatura cu ei si a deveni instrumente ale lor.
In Bhagavad Gita cea atat de inspirata de Dumnezeu se spune foarte clar: Cine in aceasta lume obtine ceva in afara acestui instrument al Consacrarii, este un hot…
E plina lumea de hoti, ne aflam in apropiere judecatii finale cand cu putine exceptii nu mai exista nici o persoana care sa detina legatura cu Dumnezeu si sa propovaduiasca Vointa Lui.
Nu mai exista nicio autoritate spirituala!
Acest vid am venit sa il umplem noi si sa aratam ca totul se stia dinainte si lumea ar fi putut sa se salveze daca ar fi deschis Biblia macar.
Daca ar fi deschis Noul Testament macar!
Dar atunci cand liderii planetei se cred mai destepti decat Marele Apostol Pavel este normal ca lumea sa intre in Apocalipsa.
Noi vom chema numele lui Hristos si vom spune: Doamne noi pe Tine vrem sa te urmam caci stim ca esti una cu Tatal, si astfel Dumnezeu adevarat si iarta-ne nedesavarsirea noastra caci in vointa si cuget cu totii vrem sa devenim una cu Tine si sa facem voia Ta sfanta acum si in Eternitate! 
Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu