25 iunie 2016

Ce libertati sexuale are omul?



Ce libertati sexuale are omul?
Eu zic asa, tot ce e 14+ si e cu consent e ok.
Deasemenea intre 12+ si 14 e ok cu acordul parintilor. Adica, daca o familie doreste sa isi marite fiica de 13 ani care e sufficient dezvoltata si doreste sa se casatoreasca sa fie libera.
Numai ceea ce este sub aceste varste sa fie incriminat si ceea ce este fara consimtamant.  
Totusi  toate aceste manifestari exterioare gen parade, cluburi, filme etc ce contin experiente ce nu sunt heterosexuale trebuiesc limitate pe cat posibil.
Copiii trebuie sa primeasca o educatie sexuala corecta dar nu mai devreme de 12 ani(maxim 10) in care minoritatile sexuale sa fie confirmate ca exceptii de la normal, anormale, ca dereglari.
Copiii trebuiesc invatati ca homosexualitatea este anormala si o dereglare.
E suficient ca homosexualii nu mai sunt omorati cu pietre si nici bagati la inchisoare sau amendati.
Oricine pretinde ca aceste lucruri sunt normale va cadea in pacat si greseala in fata lui Dumnezeu.
Eu recomand sexualitatea spirituala, adica cea care are binecuvantarea lui Dumnezeu, numita si tantrica in Orient.
Sexualitatea poate fi folosita ca instrument si energie spre a accede spre nivele superioare ale constiintei si chiar Dumnezeu.
In anumite conditii Dumnezeu iti poate binecuvanta relatia si sexualitatea si te poate invata tehnici spirituale prin care sa te folosesti de energia sexuala in loc sa o pierzi in exterior…
Asa numita Continenta sexuala…
Toate statele si persoanele care pretind mai ales in fata copiilor si a tinerilor ca homosexualitatea este normala vor intra intr-o forma sau alta in pedeapsa lui Dumnezeu.
Dumnezeu se va departa de aceste persoane sau state si vor fi lasate in seama Satanei care este expert in a pedepsi si chinui oamenii…
PS: Dumnezeu nu sustine sexualitatea decat ca o prelungire a Iubirii.  Iubirea daca exista poate fi considerata binecuvantarea lui Dumnezeu de a cobori in sexualitate. Ceea ce este facut fara iubire si incaland aceste principii divine trebuie considerat pacat ce ne duce la departare de Dumnezeu.  
Asadar practic copiilor ar trebui sa li se vorbeasca despre Iubire in aceasta asa zisa educatie sexuala. A desparti in asa zisa educatie sexuala sexualitatea de iubire este o greseala si pacat.
Oricum fiti siguri ca Dumnezeu face si aceasta educatie sexuala si toti cei care nu au primit-o in scoli pot sa confirme ca nu au fost lipsiti de ea.... :)  
Cel mai bun si corect mesaj pentru copii este ca Dumnezeu doreste ca  noi toti sa experimentam sexualitatea numai in cadrul Iubirii si al cuplului sau familiei. 
Dumnezeu a pus aceasta bucurie a sexualitatii ca o rasplata pentru efortul omului de a concepe si creste copiii.  
Orice abuz are efecte negative. 
Tanarul trebuie sa stie precis ca daca se masturbeaza in exces cu ejaculare va fi afectat. 
Chiar si batranii trebuie sa stie ca daca fac acest lucru in exces vor fi afectati si noi avem cazuri celebre deja in care am primit aceasta lectie... :)
Nu e atat de complicat... 
Cine vrea  sa experimenteze  o sexualitate excesiva, fara limite trebuie sa invete despre continenta sexuala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu