2 iunie 2016

Homosexualitatea este o forma de posesie demonica



Homosexualitatea este o forma de posesie demonica
Biblia este foarte clara in acest sens si poruncile lui Dumnezeu in privinta sexualitatii confirma acest lucru.
Homosexualitatea este o pedeapsa . Cei care cad in aceasta forma de coruptie a sexualitatii sunt lasati sa cada datorita pacatelor lor si spre a fi facuti de rusine in fata lumii.
Cei care incearca sa spuna altceva sunt si ei la randul lor inregimentati in oastea satanei.  
Acest lucru este evident deoarece putem observa ca antichristii promoveaza homosexualitatea iar, pe de alta parte  Muhamed a fost posedat.
Faptul ca Satana l-a lovit pe Muhamed cu bisexualitatea este o confirmare in plus a modului cum satana actioneaza.
Nu e cazul sa amintesc aici ca Muhamed s-a culcat si cu Aisha de 9 ani dar si cu… baietei… :) Da stiu, oroare… ( un obicei stravechi in islam poate chiar preislamic)
Da, stiu unii pretind ca sunt si homosexuali care au contribuit cu ceva la civilizatie..
Fals, oricine promoveaza homosexualitatea chiar si doar fiind homosexual cum avem cativa artisti, tot pt Satana lucreaza.
Un homosexual celebru este o lovitura data civilizatiei…
In fapt acesti oameni sunt corupti numai la nivel sexual. Celelalte nivele ale fiintei lor functioneaza normal.  
Insa cu cat omul se apropie de Dumnezeu cu atat este mai luminat si scapa de orice astfel de corupere si problema cum este si homosexualitatea.
Spiritualitatea le vindeca pe toate deoarece Dumnezeu are puterea sa desavarseasca pe oricine.
Pana atunci homosexualitatea ramane o arma a infernului si adesea ea este insotita si de alte forme demonice de corupere a fiintei.  
PS: Atentie, Biblia spune foarte clar ca acesti oameni merita moartea… Nu spune sa ii omoram ci doar ca merita moartea… (spiritual niciunul nu va supravietui daca nu se va pocai)
Si daca le mai ingaduiti mult sa defileze pe strazi cu stegulete colorate si sa se scalambaie la omenire probabil ca veti imparti cu ei pedeapsa in care au intrat.
Orice forma de promovare a minoritatilor sexuale trebuie sa inceteze imediat. Chiar si siteurile pornografice cu astfel de filme trebuiesc interzise!
Spre binele copiilor vostri.

2 comentarii:

  1. Asa este. Pe noi nu ne cred, dar vor vedea acest lucru la Marele Avertisment (Iluminarea constiintelor), cand le va spune insusi Domnul Isus ... sper din tot sufletul ca se voi pocai de aceste pacate. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai linistit ca toata lumea gandeste asa cu exceptia unor dezechilibrati corupti din Occident si peste ei o sa vina napasta daca nu isi vor veni in fire...
    Si avertismente deja au fost destule... Pentru ca daca aceia care conduc nu mai respecta nici macar viata supusilor e semn ca sistemul se va prabusi...

    RăspundețiȘtergere