5 iunie 2016

Lectii spirituale



Lectii spirituale
Oriunde Dumnezeu merge totul devine o lectie.
Orice gest divin este o lectie, Viata insasi e o lectie.
Ceea ce spun este extrem de important, vital pt oricine aude.
Cei care sunt la unison cu Dumnezeu primesc salvare si binecuvantare. Ceilalti nefiind la unison se departeaza de Dumnezeu si de Viata apropiindu-se de dusmanul Vietii si de Infern.
Daca Dumnezeu este cu noi si cineva nu este la unison cu noi atunci acela nu este cu Dumnezeu.
Iar daca e impotriva, ce sa mai vorbim!
Tara si lumea vor fi purificate, demilitarizate, curatate de antichristi si orice alte categorii care ignora sau lupta impotriva lui Dumnezeu si a alesilor Sai.
Nu mai e loc pe Pamant pentru astfel de smintiti care fie lupta impotriva lui Dumnezeu, fie nu inteleg cum Hristos e Dumnezeu sau pur si simplu sunt banditi de joasa speta, politicieni sau nu care fura, mint si lupta impotriva aproapelui lor in loc sa il ajute.
Am spus de multa vreme: primul nivel spiritual este prima porunca: Ahimsa (Nonviolenta)  – lumea trebuie sa cucereasca odata pt totdeauna acest nivel. Adica niciun om sa nu mai fie omorat si mai apoi nici chiar animalele.  Niciun om sa nu mai fie agresat in niciun fel.
Nu e alta calea ci asta.
Si acum nu e un secret ca cel mai mult omoara si agreseaza armatele si organizatiile militarizate.
Intr-adevar ele ar putea sa fie utile daca s-ar afla in mana unor fiinte illuminate: intr-un timp scurt ar putea instaura pacea planetara, libertate si armonie pt toti oamenii.
Stim ca Sfarsitul vine pt ca in loc sa luptati impotriva Islamului il promovati.
In loc sa luptati pentru Voia lui Dumnezeu luptati impotriva ei.
Si atunci de unde sa vina bine daca va incapatanati sa faceti ceea ce Dumnezeu nu doreste si nu sustine?
De unde sa vina bine daca nu aveti puterea sa spuneti Adevarul: ca Islamul nu e religie, ca numai Hristos va poate salva?
Dar Dumnezeu nu vrea sa va oblige cu Binele. Experimentati si veti vedea ca am dreptate. 
PS: Oricine isi fondeaza Puterea pe altceva decat Poruncile lui Dumnezeu o va pierde! 
Si prima porunca e asta: Ahimsa sau Nonviolenta zisa prin Moise "Sa nu ucizi!" 
Pentru ca tot ce faci trebuie sa ti se faca! Nicicum nu veti scapa de ceea ce ati facut! Desi exista o sansa ce implica Pocainta care sa il convinga pe Dumnezeu sa va ierte pacatele... Dar nu se aplica celor care gresesc in prezent. 
Cum sa se pocaiasca astia daca de 26 de ani ei fac rele tot mai mari devenind adevarate satane pe acest pamant si in aceasta tara? (nu numai ca mint si fura au ajuns sa ucida!)   

2 comentarii:

  1. Nu va mai faceti atatea griji,nu mai cautati explicatii care-mai-de-care mai sofisticate ci luati aminte la ce a spus IOAN 9,39 : "Spre judecata am venit in lumea aceasta,ca cei care nu vad sa vada,iar cei ce vad sa fie orbi."

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta asa e pentru ca o lume aflata in posesia satanei in mare parte nu poate decat sa fie judecata...

    RăspundețiȘtergere