4 iunie 2016

Maine se aleg Primarii ! Cateva partide noi



Maine se aleg Primarii!
Vor fi trei buletine de vot: Primar, Consilieri Judeteni si Consilieri Locali.
De regula se voteaza Primarul iar pe celelalte buletine Partidul Primarului.
Daca Primarul e independent sau pur si simplu vrei sa votezi alt partid decat cele doua mari (PSD si PNL) este bine sa le cunosti si pe urmatoarele:
1. PSRO- Partidul Social Romanesc – Geoana si-a facut partid. Poate e mai bine sa votezi partidul lui Geoana decat PSD-ul mare.
2. Romania Mare – E acolo, are consilieri, poti sa votezi.
3. Miscarea Populara - e partidul lui Basescu.  La toamna sunt alegeri parlamentare si poate ca Basescu ar merita sa obtina peste 5% ca sa intre in Parlament.
4.Partidul Ecologist Roman – e partidul sustinut de Nasu acum cativa ani
5. Partidul Romania Unita – un partid nou ce il are pe Vlad Tepes ca sigla… :)
6. ALDE – alianta formata din partidul lui Tariceanu si Partidul Conservator ala alu' Voiculescu... Tariceanu e un fel de mason cumsecade ce si-a pastrat echilibrul si bunul simt. Insa striga degeaba la DNA. Numai de frica DNA-ului se mai stie in tara asta. Chiar folosit politic DNA trebuie sa mearga inainte pana la sfarsitu lumii… :) 
PS: Nu uita sa alegi unul din primii doi pt ca votul tau sa conteze. Practic alegem unul din primii doi clasati. E inutil sa votezi un primar ce nu are sansa sa castige, pt ca sunt alegeri intr-un singur tur. Ca votul tau sa conteze voteaza unul din primii doi clasati. Alege unul din ei.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu