24 iulie 2016

Cerem eliberarea degraba a lui Guru Bivolaru si a lui Dan Diaconescu!Cerem eliberarea degraba a lui Guru Bivolaru si a lui Dan Diaconescu!
Daca astia au primit 5 ani atunci cei care i-au condamnat merita 500!
Nu maniati pe Dumnezeu banditi si criminali ordinari pt ca vom cere lui Dumnezeu sa fiti si voi judecati pentru multele voastre pacate, crime cu premeditare mai ales…
In numele lui Iisus Hristos va cer sa ii eliberati!
Si tot in numele lui Iisus ii cer lui Vladimir Putin sa dizolve Transinistria!
PS: Asta inseamna ca Iisus Hristos cere aceste lucruri…
Da poate nu vreti sa ascultati…
Poate nu vreti…
A face dragoste cu fete intre 15 si 18 ani este un lucru ce trebuie premiat. Laudat!
OTV era un bun national nepretuit!   
Da, da daca veti face dragoste cu aceste fete si copii cu ele veti salva natiunile voastre de la disparitie... 

Un comentariu:

  1. Pe Dan Diaconescu l-a condamnat pt. ca si-a facut partid si avea multi sustinatori.Daca isi vedea doar de televiziune cred ca acum era liber.
    Daca ar fi furat cot la cot cu ticalosii care conduc , nu se lua nimeni de el, dar daca nu esti de-al lor, si mai vrei sa intri si in politica , deschizandu-le ochii " prostimii", atunci nu trebuia sa ramana in libertate pt.ca era periculos pt. ei.
    Cat despre Bivolaru, cred ca a calcat vreun mason pe coada , de au sarit asa pe el.Daca s-a culcat cu una de18 ani este faradelege, dar daca viola vreun copil nici macar nu se sesiza nimeni.Toti pedofilii prinsi sunt judecati in libertate( pt ca nu sunt un pericol public) si li se dau pedepse minime, sau chiar cu suspendare .
    Clasa politica ticaloasa si o justitie pe masura lor.

    RăspundețiȘtergere