5 iulie 2016

Iata destinul Islamului: convertirea la Crestinism! Fecioara se arata Presedintelui AssadIata destinul Islamului: convertirea la Crestinism! Fecioara se arata Presedintelui Assad!
Se spune ca Fecioara Maria a aparut Presedintului sirian Assad!
Intelegem inca o data cu acest mare semn care e voia lui Dumnezeu!
Ne amintim cati musulmani a convertit Iisus!
Asta este calea!
Glorie Tie Doamne penru semne atat de mari!
Si fiecare Presedinte musulman sa considere ca i-a aparut déjà Fecioara si sa inteleaga ce are de facut pt poporul sau.
Si va spun ca nu va exista alt Mahdi decat cel care s-a declarat déjà si mesajul lui e clar: Urmati-l pe Hristos! Convertiti-va acum! 
Hristos a fost rastignit si numai satana a inventat minciuna cu nerastignirea Lui!  


Iata ce putem citi la Maica Domnului i s-a arătat președintelui Assad în Mănăstirea Saidnaya de pe Marturie Athonita:

Era într-o seară la Mănăstirea Maicii Domnului Saidnaya din Muntele Kalamun – Siria.
Porțile mănăstirii fuseseră deja închise. Un vizitator neașteptat lovește insistent în poartă. Călugărița ce avea ascultare la poarta mănăstirii deschide, nu înainte de a se încredința cine este. Într-adevăr, era președintele Siriei Bashar al Assad.
Monahiile au rămas încremenite de această prezență a sa neașteptată și impunătoare. El le-a salutat cu respect și le-a spus că a venit să se închine. Le-a cerut doar să-l lase singur în biserică, ca să se roage Maicii Domnului nerăspândit. De aceea le-a cerut insistent să nu mai fie nimeni în biserică. Călugărițele au simțit atunci un fior nemainîntâlnit. L-au asigurat că se vor îngriji să fie îndeplinită cererea lui.
Președintele intră cu evlavie în biserică… Ușa este închisă apoi ermetic în urma sa. Acolo, în lumina slabă din biserică, se roagă Maicii Domnului… După ce a trecut câtva timp, președintele iese din biserică. Și-a exprimat deplina sa satisfacție, dar le spune că nu și-au ținut cuvântul. „Am cerut să fiu singur în biserică. Cine a fost așadar acea femeie cu pruncul în brațe care a stat cu mine în biserică?”. Monahiile au răspuns că nicio femeie nu a intrat în biserică, așa cum făgăduiseră. Dar că acea Doamnă pe care a văzut-o nu putea să fie decât Maica Domnului. Emoția pe care au simțit-o cu toții era nespus de mare… Aceasta s-a întâmplat în vremea războiului cu multe victime din Siria.
Sursa: dimpenews.com
https://templierblog.wordpress.com/2016/07/04/maica-domnului-i-s-a-aratat-presedintelui-assad-si-i-e-vorbit-unui-general-american/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu