14 iulie 2016

Salarizarea Mamelor



Salarizarea Mamelor
Trebuie data o lege care sa ofere Mamei un salariu progresiv direct proportional cu numarul copiilor nascuti.
De exemplu la trei copii nascuti Mama sa aiba déjà o pensie minima asigurata si un salariu de o mie de lei pe viata.
La 5 copii nascuti sa fie independenta financiar cu cel putin 1500 de lei salariu si 1000 Pensie.
Nu trebuie sa conceapa  neaparat acesti copii cu acelasi barbat. Scopul este sa aducem pe plus balanta Natalitate/Mortalitate.
Pana ajungem la acest punct o astfel de lege e necesara.
Astfel multe fete si femei se vor folosi de aceasta oportunitate si nu vor mai alerga sa se marite sau sa se angajeze ci se vor focaliza sa nasca copii si astfel sa salveze tara.
Oamenii sunt platiti pentru tot felul de nimicuri in diferite activitati, cum sa nu platim un asemenea lucru de o importanta capitala si sacra?
Nu vorbim aici de Alocatia pentru copii ci de salarizarea Mamelor!
O femeie ce a nascut 6 copii spre exemplu merita salariu pe viata si Pensie peste medie de la statul roman!
Evident ca merita! 

3 comentarii:

  1. Bucuria tiganilor si a asistatilor sociali, pentru ca ei ,oricum traiau din alocatia lor.Ditamai trantorii stau pe prispa casei si asteapta sa vina postasul cu banii.Nu le-as da nici un leu.
    Ar trebui sa beneficieze de aceasta lege doar mamele care se ocupa de educatia copiilor, sa-i dea la gradinita si la scoala, si nu acelor familii in care nici un membru al familiei nu lucreaza si stau cu mana intinsa la guvern.
    Eu , mai degraba as da o alocatie speciala pentru elevi.Acei care nu merg la scoala sa nu beneficieze de nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da bineinteles, eu am prezentat ideea de baza. Evident ca legea trebuie sa fie complexa si sa vizeze diferite situatii, daca mama lucreaza sau daca nu, venitul familiei, etc.
    E normal sa fie conditionati sa isi trimita copiii la scoala.
    Dar trebuie facut ceva urgent pentru a stopa aceasta balanta negativa a natalitatii.
    Am putea sa facem dezbateri publice pe aceasta tema si fiecare sa vina cu o idee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca analizati cu atentie statisticile publice ale INS privind "cresterea" demografica,mortalitatea infantila si mortalitatea generala veti intelege ca,in anul 2050 Romania va avea circa 10 milioane de locuitori!!!Asta la modul optimist vorbind.....In decembrie 1989 aveam 23,5 milioane de locuitori.....Si cretinii criminali si escroco-porci si tradatori care ne conduc de 26 de ani ne spun ca Romania este pe drumul reformelor,ha,ha,ha.....Baiiiii oameni buni,Romania,si poporul roman s-au dus,sunt distruse,si tara si populatia!!!!!Ca si industriile,agricultura,irigatiile,comertul,sanatatea,invatamantul....totul e distrus.....

      Ștergere