2 iulie 2016

Ungurii de la RDS fac misto de noi…



Ungurii de la RDS fac misto de noi…
Sigur, este bine ca cineva asemenea noua a reusit in Europa si ne da telefonie si internet la un prêt mai bun decat astia din occident…(interesat desi pt ca ne spioneaza mai usor in felul asta)
Pe de alta parte nu stiu cum ar putea fi vindecata comisionarita politicienilor si multele lor hotii altfel decat prin Justitie.
Eu am propus sa nu mai fie luati la intrebari decat cei care fura in prezent. Pentru ca in trecut nu exista practitc nimeni care sa ii ia la intrebari si atunci au o scuza: ei credeau ca e tara lor si pot face ce vrea.  
Acestia sunt primii trei pasi si porunci pe cale spirituala: Sa nu mai ucizi si sa nu mai fii agresiv, sa nu mai minti si sa nu mai furi.
Pocaiti-va deci cu totii de acum si nu mai furati, nu mai mintiti si destructurati orice posibila organizatie secreta, statala sau ilegala care ar putea sa ucida, ameninte sau agreseze in orice fel cetatenii tarii.
Evident ungurii nu ne sunt superiori si ceea ce s-a intamplat in acesti 27 de ani poate fi intors de Dumnezeu in bine: tara se va purifica rapid pentru ca cei care fac nelegiuiri au iesit la suprafata precum  uleiul in apa…
Sunt iata colectati si aruncati in inchisori sau in afara tarii… 
PS: Au furat aurul tarii si iata-i acum in haine vargate :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu