15 august 2016

O minune cu tenta hindusa a Fecioarei – Serpii Fecioarei Maria


O minune a Fecioarei cu tenta hindusa – Serpii Fecioarei Maria
Se stie ca zeitatile hinduse sunt adesea insotite in reprezentarile lor de serpi ce simbolizeaza energia Kundalini.
Deoarece planeta are numai doua religii (restul fiind ramuri si replici), pana la urma se va dovedi ca si acestea doua nu sunt decat doua ramuri ale Religiei Unice: unitatea cu Dumnezeirea!

Este vorba despre minunea din insula Kefalonia (cea mai mare dintre insulele ionice) cunoscuta sub numele de „Serpii Maicii Domnului”

   Intre 6 august (Schimbarea la Fata) si 15 august (Adormirea Maicii Domnului) apar parca de nicaieri acesti micuti serpi ce au pe cap si pe limba semnul crucii. Aceasta specie unica poate fi observata doar in aceasta perioada in jurul bisericii si a clopotnitei din localitatea Markopoulo. Biserica inchinata Maicii Domnului „Langouvarda” este luata efectiv cu asalt de inofensivele reptile. In timpul slujbei savarsite pentru Maica Domnului, serpii umplu tot locul: se urca pe icoane, se incolacesc in jurul sfestnicelor, stau pe credinciosi si in Sfantul Altar.

   Credinciosii asteapta cu emotie venirea lor, caci stiu ca daca acestia nu vor aparea in perioada amintita, ceva rau se va intampla. Astfel, in anii 1940 si 1953, cand serpii nu au fost prezenti, au avut loc razboaie si calamitati naturale.

De remarcat ca in anul 1924, cand Biserica Ortodoxa din Grecia a adoptat calendarul nou, multi au asteptat sa vada de vor mai aparea sau nu serpii Maicii Domnului. Sosind insa, crestinii au inteles ca trebuie ascultata hotararea Sfantului Sinod, chiar daca teoretic gresita. Minunea dovedeste astfel ca prin mila Domnului si in bisericile de pe nou este har.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu