21 august 2016

Tracii sunt urmasii directi ai descendentilor uriasi ai lui Adam


Traian fiind trac ii considera pe daci rude mai apropiate decat romanii insisi de aceea i-a zugravit pe daci in atatea ipostaze pline de demnitate chiar dupa razboiul daco-roman.
Asadar Tracii de care vorbeste Herodot sunt locuitorii Europei din care se trag toti latinii, inclusiv noi, italienii, francezii, spaniolii, portughezii.
Ii putem considera pe Daci mai traci decat romanii si ceilalti latini?
Important este ca acesti traci sunt urmasii directi ai descendentilor lui Adam, Uriasii ce dupa Potop au populat Europa.
Nu ne intereseaza decat istoria Adamica…
Desigur ca au fost civilizatii pe Pamant si inainte de Adam.
Insa Adam si Iisus apoi sunt fondatorii celei mai avansate civilizatii pe Pamant.
Probabil  vechii romani precum Traian si Constantin stiau istoria de la Adam si faptul ca primii uriasi coborati din Urali dupa Potop s-au stabilit intai in Carpati de aici mergand apoi pana in Anglia si Spania.
Asadar Traian prin statuile ridicate Dacilor in Roma isi venera trecutul si originea.
Traian se considera trac si pe daci fratii lui buni, traci autentici.
Dar ca si Constantin sa se considere trac la randul lui 300 de ani mai tarziu, iar deasemenea Mihai Viteazu dac 1600 de ani apoi…
Iata o confirmare a continuitatii dacice si tracice pe aceste locuri neinvadate de slavi si alte triburi ce probabil descind din Cain… :)
Desigur ca descedenta nu mai are importanta in fata lui Dumnezeu ci relatia noastra directa cu El si cu aproapele nostru. 
PS: Observati ca portul popular s-a pastrat aproape identic in aceste 2 milenii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu