29 octombrie 2016

Dumnezeu nu i-a vrut pe regi…



Dumnezeu nu i-a vrut pe regi…
Biblia este foarte clara in acest sens si arata ca Dumnezeu a recomandat Poporului Ales sa fie condus in continuare de catre Profeti.
Acestia nu au ascultat de Dumnezeu si pana la urma iata-i au sfarsit foarte rau , au ajuns la extrema opusa, poporul satanei, deoarece Dumnezeu i-a parasit dupa ce ei insisi L-au parasit pe El iainte ucigandu-i pe Profeti si pe Mesia..
Umanitatea parcurge drumul inapoi si Dumnezeu doreste iata ca exact cand regii au cazut acestia sa fie inlocuiti iarasi de Profeti.
Asa doreste Dumnezeu si asa trebuie sa fie.
Cei care se vor opune vor pieri fara indoiala!
Recomand asadar ca trecerea puterii de la Regi spre Profeti sa se faca pasnic in comuniune si prietenie…
Dumnezeu va prelua puterea oricum pe Pamant, depinde doar de oameni daca va fi fara ardere de karma sau cu ardere de karma...
Lumea nu poate fi condusa decat de noii Profeti trimisi de Dumnezeu in sanul noului Popor Ales.
Rotisorul lumesc se va invarti pana se va ajunge aici.
Sper ca nu va fi nimeni parjolit din cauza de neascultare asa ca recomand inca odata in virtutea Puterii Divine respectarea urmatoarelor cerinte si realizarea urmatoarelor idealuri:
1. Unirea lumii sub conducerea celor alesi de Dumnezeu care marturisesc ca Hristos e Dumnezeu si Mesia.
2. Unirea Romaniei cu Moldova cu Transnistria sau fara dar cu Cernauti si Cetatea Alba. Rusia sa se decida repede altfel va fi aspru judeca.
3. Promovarea Familiei si a Crestinismului la nivel planetar de catre toate guvernele lumii si in special de catre  noul guvern planetar daca se va constitui.
4 .Convertirea degraba a ateilor si musulmanilor.
5. Contact official cu Extraterestrii
6. Abolirea pedepsei cu Moartea si incetarea uciderii animalelor mari spre a fi mancate. Cine doreste sa manance carne sa se multumeasca cu peste, pasari sau alte animalute mai mici ce nu au un nivel de constiinta atat de ridicat si apropiat omului precum  Calul, Vaca, Porcul, Delfinul, etc…
7. Incetarea imediata a exploatarii omului de catre om si sustinerea reciproca a tuturor statelor in conditiile exprimate mai sus: diminuarea si abolirea islamului, antichristianismului, ateismului. 
8. Recunoasterea Bibliei ca Scriptura de catre intreaga planeta si a lui Hristos ca lider spiritual recomandat de catre Dumnezeu pentru toata lumea.  A se medita si cerceta diferentele dintre Noul si Vechiul Testament si a se intelege cu Iisus preda Legea Perfecta si Eterna a lui Dumnezeu la un nivel mult mai profnd decat ceilalti profeti si Moise.  
9. Statele ce nu au Crestinismul ca religie majoritara degraba sa faca toate demersurile pt a deveni. Sunt libere sa aleaga forma de Crestinism care le place sau de care populatia este mai atrasa. Recomand predarea Crestinismului ca intreg cu toate bisericile sale.  
10. Respectarea celor 10 Porunci care sunt ghidul cel mai important al omului in aceasta lume si care acopera toate aspectele importante ale vietii. Si mai ales respectarea celor 5 care reglementeaza relatia omului cu aproapele sau: 
a) Sa nu ucizi sau Non-violenta(Ahimsa)
b) Sa nu minti sau Adevarul (Satya)
c) Sa nu furi sau Cinstea (Asteya)
d) Sa nu preacurvesti sau Controlul Sexualitatii(Brahmacharya). Porunca care reglementeaza Sexualitatea si care condamna deviatiile sexuale precum Homsexualitatea si celelalte. Mare atentie la aceasta porunca prin care Dumnezeu reglementeaza Sexualitatea!Moise a dat mai multe amanunte apoi si Pavel insusi a condamnat Homosexualitatea la randul sau. 
e) Sa nu ravnesti bunurile aproapelui sau Non-acumularea(Aparigraha)

2 comentarii:

  1. Lumea intreaga este condusa ,exclusive,de jidani,iudeo-masoni si khazari."EI" beneficiaza,de mii si mii de ani, de sprijinul direct al entitatilor malefice din dimensiunea a-4-a!Familia,Religia,Proprietatea,iata ce urmaresc sa distruga,si trebuie sa recunoastem ca nu sunt departe!Un exemplu din realitatea imediata: fuziunile Syngenta cu Chem-China,Dow-Chemical cu DuPont si Bayer cu Monsanto au creat 3 giganti mondiali si reprezinta un pas imens catre realizarea in laborator a organismelor sintetizate artificial,punct extrem de important in planul jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor pentru crearea N.W.O.(Noua Ordine Mondiala)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil de asta America e amenintata cu sfarsitul...

    RăspundețiȘtergere