5 octombrie 2016

Guvern Dragnea?



Guvern Dragnea?
Posibil dar la fel de posibil este ca PNL si Alianta Salvati Romania sa formeze o majoritate.
Eu voi vota cu Alianta Salvati Romania!
Avem nevoie de a treia forta politica si Nicusor Dan merita aceasta sansa. 
Cu ceilalti are cine sa voteze, noi trebuie sa ii ajutam pe acestia sa intre in Parlament.
Inteleg ca un militean a fost prins cu sacul cu bani pe care il ducea lui Blaga, pt campanie probabil…
Evident nu era un militean din asta mic de strada, care poate fi numit robotel…
Era unu mare care incasa spagi probabil de la zeci de firme si persoane…
Ca sa vada lumea cu ce se ocupa Militia in tara noastra la nivel inalt atunci cand nu face politie politica, atunci cand nu ii persecuta pe yoghini, etc ….
Evident ei sunt niste simplii robotei, nu e vina lor…
De vina sunt cei care se afla la butoanele roboteilor…
PS: Daca iese  Dragnea trebuie sa facem o lista cu anumite puncte ce trebuiesc neaparat respectate de toti politicienii de altfel cum ar fi:
1.Nu mai strigati la cetatenii care v-au votat. Daca cetateanul voteaza pe unul arestat de voi este pt ca stie ca voi la Bucuresti sunteti o mafia cu mult mai mare care se lupta cu mafiile mai mici locale… Si cetateanul uneori prefera un primar precum cel de la Baia Mare mafiei de la Bucuresti.
2.Incetati odata pt totdeauna cu furtul de voturi, cu comisionarita, cu amenintarile la adresa opozantilor politici si incepeti sa lucrati pt tara. Adica in loc sa stati toata ziua sa va ganditi de unde puteti lua comisioane si spagi sau cum sa scapati de DNA, veti incepe sa ganditi cum sa salvati tara si statul.
3. Veti asigura buna functionare in continuare a DNA-ului care trebuie sa ia si dintr-o parte si din alta pana ce toti cei care fac bani in tara asta ori vor invata sensul cuvantului Cinste ori vor iesi la pensie.
4.Veti promova ministrii si lideri care sa se multumeasca cu salariul si care sa se preocupe de infiintarea de fabrici, uzine si ferme. Nu desfiintam statul si trebuie ca treptat sa incetam sa platim tribut prin OMV, CEZ, etc… Adica trebuie sa ne luam tara inapoi incet si sigur, cu orice risc.

3 comentarii:

  1. Nu veti mai putea sa luati nimic inapoi,jidanii nu vor ceda nimic!Niciodata!!!Dimpotriva,jidanii va vor lua si ce-a mai ramas...

    RăspundețiȘtergere