29 noiembrie 2016

Nesimtirea ungurilor din Romania; propun schimb de populatie si teritoriu cu Ungaria




Nesimtirea ungurilor din Romania; propun schimb de populatie si teritoriu cu Ungaria
A se vedea diefrenta dintre ungurii din Ungaria si astia din Romania care sunt niste nesimtiti. (cel putin politicienii din Udmr si celalalt partid)
La fel a se vedea diferenta dintre Evreii din Israel ce lupta pt tara lor si astia din restul lumii ce lupta impotriva tarilor ce ii gazduiesc.
Iata ce solutie am gasit: propun ca in schimbul Harghitei si Covasnei sa dam o fasie de-a lungul intregii granite cu Ungaria si sa ii mutam pe astia acolo ca sa rezolvam odata pt totdeauna aceasta problema.
Si toata lumea va fi multumita.
Astia vor fi in tara lor si noi ne vom lua tara inapoi pe care astia au ocupat-o ilegal acum cateva secole.
De ce nu ati stat barbarilor in padurile de unde ati iesit?
Cine v-a chemat aici?
Dumnezeu ca sa va civilizeze…
Ati avut noroc, v-ati crestinat, ca uite cum au ajuns fratii vostri ce au plecat mai tarziu din pustie si care au dat de Islam si nu de Crestinism…
Oare asa greu e sa faci diferenta intre omul barbar si cel civilizat?
Eu cred ca tot mai multi unguri au inceput sa vada gloria neamului romanesc si sa isi doreasca sa devina romani de aici disperarea acestor politicieni udmr-isti care ii indeamna sa nu participe la sarbatorirea zilei nationale a celui mai frumos neam din Estul Europei.

Un comentariu:

  1. Nu sa ne ia o parte din vestul tarii ci,dimpotriva, Romania sa ajunga pana la Tisa in vest si Nistru in est!!!Si Bucovina de Nord,Herta ,Cahul,Bolgrad si Ismail si Cadrilaterul.Asta-i Romania adevarata,Romania Mare lasata de Dumnezeu!!!

    RăspundețiȘtergere