24 iunie 2017

Ceausescu a gresit cooperand cu musulmaniiCeausescu a gresit cooperand cu musulmanii
Si de aici i s-a tras... Seful Securitatii fiind Evreu probabil au ingalbenit cand Ceausescu a declarat ca a facut bomba atomica si inca in cooperare cu Iranul...
Insa nu e bine sa cooperam cu cei care sunt sub stapanirea Satanei, fie ca sunt musulmani, antichristi, masoni, atei  sau mai stiu eu ce.
Duhul Islamului care este un duh demonic iata ca vine sa cucereasca tarile ce i-au deschis portile si au construit moschei.
Si desi occidentalii stau ca prostii  gandind ca asa e bine, totusi aceasta energie demonica ii va lucra constant amplificandu-se si le va merge tot mai rau pe toate planurile.
E posibil ca Franta sa cada si din acest motiv, mai ales ca musulmanii vor ajunge in curand la 10% din populatia tarii.
Insa asa lucreaza Satana: Antichritii au prins Puterea si au deschis portile cetatii celorolalti slujitori ai satanei, analfabeti si inconstienti, ca ei vor sa lucreze pt Allah nu pt ingerul cazut: musulmanii.
Nu trebuiesc nici macar primiti pt ca iata scopul lor: Moschee.
A se vedea daca nu cumva exista imbecili in Securitate sau SRI care promoveaza Moscheea si cooperarea cu Turcia asa cum era nebunu ce nu voia sa construiasca Autostrada.
Adevarat, daca veti interzice Islamul veti avea toata sustinerea lui Dumnezeu.
Interziceti Islamul si cooperati cat doriti apoi cu tarile musulmane.
Islamul este si pedeapsa si ofensa la adresa lui Dumnezeu.
Si m-ati auzit pe mine de la un capat la celalalt al lumii.
Cine din acest moment mai promoveaza pe "Iisus nu a fost crucificat" si mai construieste Moschei, va intra direct in mana Satanei fara exceptie.
Fie ca este Germania, fie orice alta tara crestina, Hristos isi va lua mana de pe voi.
Si daca nu va intereseaza sa imbunatatiti Relatia cu Dumnezeu inainte de toate, va spun ca nici nu veti avea parte de El.
Si unde a ajuns Egiptul Faraonic, si Imperiul Persan, si civilizatiile Americii  acolo va ajunge si Germania si restul statelor care impotriva vointei lui Dumnezeu promoveaza pe Satana si discipolii analfabeti acestuia.
Interzicerea Islamului in UE.
Lasati Rusia si America sa piara in neascultare construind Moschei...
Voi reveniti-va.

Paziti-va de Islam ca de dracu! Pt ca va fi vai de toti cei care construiesc Moschei pe teritoriile tarilor lor, inclusiv Germania va avea parte de blestemul Moscheii din acest moment daca degraba nu sisteaza constructia oricarei Moschei.
Destul l-ati sfidat pe Dumnezeu cu incultura voastra spirituala, cu necunoasterea Istoriei si sfidarea Strabunilor, cu interesele voastre materiale meschine puse inaintea evidentelor.
Moscheea trebuie considerata sinagoga a satanei alaturi de orice alt asa zis templu unde Hristos este hulit sau desacralizat.
A nu vedea diferenta intre Hristos si ceilalti profeti este o culme a orbirii, predicata de satana in Islam.
Voi slujiti pe dracu si nu pe profeti si pe Allah, asa sa spuneti din partea mea tuturor musulmanilor.
Si de 1400 de ani vine sa va ia acest Diavol caruia slujiti, si nu numai pe voi din nefericire. Sute de milioane au cazut datorita prostiei si orbirii voastre.
Acelasi lucru e valabil si pt Antichrist.
Dar Karma o sa va invinga si pe unii si pe altii. Se va cere de la voi tot, pana ce nu veti mai avea ce sa dati...
Si veti primii sute si mii de ani prin iaduri ca sa va platiti acolo datoria si neghiobia.
Iar cei buni dintre musulmani si antichristi, vor merge la Reincarnare.
Incetati orice forma de cooperare cu Turcia, dati afara toti Turcii din tara, nu mai luati niciun biscuite de la Turcii, si veti scapa mai usor.
Nu avem nevoie de moscheea lor blestemata si nici de ei.
Orice Moschee va fi considerata de Dumnezeu templu inchinat Satanei!
Amin!

4 comentarii:

 1. Eu cred ,că nu conteaza ce religie ai , conteaza ce faci.
  Poti avea o relatie cu Dumnezeu , chiar daca nu esti " bisericos " :-).
  Dupa parerea mea , vinovata pentru toate violentile din lume este religia.Ea este responsabila pentru invataturile violente inoculate tuturor , facandu-i fanatici religiosi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce invataturi violente? :) Scoate Evanghelia si citeaza... Numai de Iubire se vorbeste acolo si iertare si cei mai multi martiri sunt Crestini deoarece Dumnezeu Insusi a devenit Martir...

   Ștergere
 2. Puteti sa ne explicati,pe intelesul tuturor,ce a vrut sa spuna Cartea Sfanta(Biblia) in Luca 19:27?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E o poveste cu un rege... Regii pana aproape de zilele noastre procedau astfel cu dusmanii lor... Insa e o metafora... Cine poate Rezista fara Dumnezeu? Fara Dumnezeu esti deja mort, Timpul ti-a taiat gatul... Capisci?
   Toti cei care nu il descopera pe Dumnezeu sunt deja taiati... Pricepi? 'Lasa mortii sa-si ingroape mortii...'
   am putea compune o poezie: Merg printre cadavre... Blocuri pline de oameni morti care vor merge la Reincarnare de zeci de ori, fantome ce nu vor sa stie de unde vin si unde se duc...
   De asta Satana e lasat sa macine la voi de secole in fel si chip, de milenii... Va taie neicetat cu diferite sabii: intai Islamul, acum Antichristul... Poate poate va veti trezi si il veti chema pe Dumnezeu sa va salveze...

   Ștergere