10 iunie 2017

Evreii buni vs Evreii rai



Evreii buni vs Evreii rai
Cine/ce face diferenta?
Cei care se pun la dispozitia lui Dumnezeu, respectand Poruncile sunt buni.
Si cei care se pun la dispozitia Satanei incalcand toate Poruncile sunt rai.
Deci diferenta o face tendinta sufletului, spre bine sau rau si nu materialul genetic.
Este o adevarata lectie aici, practic putem spune ca atat cei mai buni si mai sfinti oameni ai Lumii sunt Evrei dar si cei mai rai si mai diabolici.
La inceput, cand Dumnezeu era cu ei,erau mai multi sfinti, iar la sfarsit cand cei mai multi sunt in mana satanei iata au dat la iveala cele mai diabolice creaturi cu putinta: Marx, Lenin, Stalin, Trotki si ceilalti ce au comis mari genocide si progromuri impotriva Crestinilor.
Asta este universal  valabil.
Islamul fiind mai mult un instrument al satanei decat al lui Dumnezeu deasemenea a produs mari nenorociri si calamitati.
In lipsa educatiei spirituale, sau indoctrinat cu false invataturi spirituale cum este si Talmudul secret in care Crestinismul este diabolizat, omul iese analfabet spiritual in fata vietii si comite calamitati...
Daca nu ai primit nici macar minimum minimorum, adica Sa nu ucizi, ba chiar devii un adevarat Irod otravind Vaccinurile... iata partea horror a vietii pe Pamant.
Insa sangele nostru nu se va varsa in zadar si asa este voia lui Dumnezeu, ca fiecare sa fie invins de el insusi, de propriile sale actiuni, altfel Dumnezeu nu se lasa crucificat ci lasa un nou Potop, cum are sa si lase dupa cum este foarte probabil...
Daca omul a devenit bestie numai Karma il poate invata.
Totul e in mana lui Dumnezeu si problemele pe Pamant se vor rezolva, dictatura Antichrista fiind de scurta durata totusi.
Sa ii multutmim lui Dumnezeu pentru toate si sa il rugam neincetat sa indeparteze aceasta oroare care a pus labele pe Pamant!
Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu