28 august 2017

Un articol si film extraordinar care ne arata ce fel de psihopati criminali au ajuns la butoane...


Un articol si film extraordinar care ne arata ce fel de psihopati criminali au ajuns la butoane...
Incet incet se face lumina...
Ronald Bernard un erou martir, un suflet exceptional! Glorie lui Dumnezeu pt Eroi, El Insusi fiind cel mai Mare!

Ronald Bernard, bancherul olandez de elită care a demascat industria financiară Illuminati într-o serie de interviuri TV, a fost găsit mort în Florida. Avea 61 de ani.
Bernard, în vârstă de 61 de ani, a locuit în Sebring, Florida, în ultimul an, după ce s-a căsătorit cu o femeie cu cetățenie americană. Biroul Sheriff al județului Highland a spus că Ronald Bernard a sunat la 911 la ora 3:46. spunând că s-a pierdut după ce a plecat la o plimbare la ora 13:00 pe un traseu în natură la capătul de vest al Sun ‘n Lake din Sebring.
Mai mult de 10 comandanți împreună cu unitățile K-9, unitățile aeriene din județele Highlands și Polk, șoferii de la HCSO și Comisia de Conservare a Peștelui și a Animalelor Sălbatice din Florida l-au căutat pe Ronald Bernard. „Terenul a fost foarte dificil, iar căutătorii au intrat uneori în apă de talie adâncă, în timp ce încercau să îl localizeze”, a spus  șeriful biroului."
Comandanții i-au interceptat telefonul mobil, dar el a continuat să arate locații diferite, iar Bernard a fost apelat înapoi de mai multe ori – a spus că viața lui este în pericol – dar el a continuat să se miște în ciuda faptului că i s-a spus să rămână pe loc, au spus comandanții. Ultimii dispeceri de contact cu fostul bancher au avut loc la ora 6:13.
La ora 20:24, elicopterul din Polk County l-a reperat Bernard, care se afla cu fața în jos în apă de mică adâncime, la aproximativ 300 de metri distanță de ultima locație cunoscută a telefonului mobil și la 1.8 mile de la intrarea pe traseu din Sun ‘n Lake Boulevard și Balboa Boulevard.
Cauza decesului va fi determinată de examinatorul medical.
Ronald Bernard a ridicat fluierul asupra practicilor oculte și sacrificiului copiilor în rândul elitelor din industria bancară, descriind experiențele sale într-un interviu televizat care a devenit viral la începutul acestui an. Împărtășind detalii explicite despre modul în care Iluminații folosesc sacrificiul pentru a-și testa și șantaja membrii, el a spus că i s-a cerut să sacrifice un copil la o petrecere.

„Am fost avertizat când am intrat în asta – nu face asta decât dacă îți poți pune conștiința 100% în congelator. Am luat-o ca pe o glumă o vreme, dar nu era deloc o glumă.
„Am fost format pentru a deveni un psihopat și am eșuat.”
Descriind perioada în care „frigiderul a început să funcționeze defectuos”, Ronald a mai povestit despre colapsul economiilor naționale și falimentarea companiilor. Aceste acțiuni au condus la sinucideri și distrugeri – succese ce merită sărbătorite, potrivit colegilor săi bancheri.
Puteți urmări mai jos interviul cu dezvăluirile șocante ale lui Ronald Bernard (cu subtitrare în engleză)."
 http://ortodoxinfo.ro/2017/08/28/bancherul-olandez-ronald-bernard-facut-dezvaluiri-socante-despre-illuminati-la-inceputul-acestui-sacrificii-de-copii-practici-oculte-colapsul-economiilor-nationale-falimentarea-companiilor/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu