6 noiembrie 2017

Evreii nu au fost infranti de goy ci tot de alesi...

Evreii nu au fost infranti de goy ci tot de alesi...
Latinii sunt urmasii directi ai lui Adam si Set prin patriarhii ce au supravietuit Potopului in Urali si apoi au venit sa populeze Europa, scheletele de uriasi sunt dovada.
Asadar Dumnezeu a ales alt popor dar din acelasi neam adamic , perfect egal cu cel evreiesc care are avantaj doar faptul ca profetii si Intruparea au venit in mijlocul lui.
Deci sa ne intelegem, Europenii nu sunt goy ci cat se poate de Evrei...  Mai Evrei ca evreii care l-au parasit pe Dumnezeu si au inventat Comunismul, Masoneria si alte calamitati ce au ucis deja milioane de oameni.
Deci trebuie sa le iasa din cap aceste fumuri cum ca ne-ar fi superiori in vreun fel. Inferiori in multe privinte dar despre superioritate, aceasta nu este posibila fara binecuvantarea lui Mesiah care este asupra noastra si nu asupra lor.
Dar genetic , ne tragem din acelasi Adam si Set si suntem egali.
Iar spiritual suntem cu mult mai evrei decat ei.
Dumnezeu in veci nu le va mai trimite alt Mesiah.
Numai satana le trimite mesiasi de acolo din iad care ii indeamna sa ucida, sa talhareasca popoare intregi si chiar planeta intreaga.
Atentie, fostii alesi sunt in mijlocul unui proces de Razbunare deoarece la ei Dinte pt dinte inca mai este in vigoare...
In special Latinii sunt urati de moarte asa ca nu va mirati daca suntem calamitati cu Vaccinuri, economic si in toate formele cu putinta.
Sunteti vizati de Exterminare...
Ce veti face? Ce masuri de protectie luati?
Dusmanul abia asteapta sa va vada pierind deoarece va considera vinovati ca l-ati lasat fara tara 2000 de ani...

Nu se va gasi mila pt voi la dusman... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu