13 decembrie 2017

Evreii si Regele...

Evreii si Regele...
Nu stiu ce congres evreisc saluta pe regele care e al lor si nu al nostru...
Si ne acuza ca i-am fi omorat...
Evident lucrurile stau exact invers...
De vreo 150 de ani ne tot omoara, si in special elite ca Eminescu, Iorga,  Codreanu, Sadoveanu,  Labis?, Mircea Vulcanescu, Gheorghiu Dej, Ceausescu, dar si oameni simpli tarati in diferite razboaie si rascoale.
Asta este invatare de minte pt oricine da si cea mai mica putere vreunui antichrist...
Insa ideea este ca prostii nu stiu care este semnificatia spirituala a unui Rege Evreu cu numele Mihai I...
:) Arhanghelul Mihail a fost daruit Noului Popor Ales...

Atat am avut sa le spun nebunilor care se afla sub stapanirea satanei...  Fiara... Bestia insetata de sange... 

2 comentarii:

  1. Asa vezi tu Ingere? Asa se vede oare de Sus? Oare daca trebuia facut asa nu facea si Iisus asa apoi sa ne puna sa il urmam? Oare? Eu ma intreb, nu stiu, nu stiu nici istoria cealalta, nu vreau sa o stiu nici pe ceea actuala, istoriile se scriu din punctul care se vede atunci. Daca Iisus nu se lasa sacrificat ce eram noi azi? Oare daca Majestatea Sa Regele se lasa sacrificat asemeni Brancoveanu lui si multi, multi altii ai altor timpuri Romania noastra era aceeasi azi? A acceptat bogatia acestei lumi in schimbul sacrificiul lui pentru un suflet de tara, pentru un popor, ca apoi sa se intoarca incet dupa ce alti oameni, tineri s-au sacrificat in locul lui, sa faca ce? Sa mai ia cateva bunuri lumesti doar Ingere, lumesti...sa plece sa traiasca, sa moara intr-o tara de nivelul sau nu in amarata noastra de tara, sa se intoarca la sufletul Romaniei stiind ca e cald sa-l conduca la Tatal. Te-ai uitat la cortegiul cu care a venit? Ai vazut ce luam dincolo Ingere? Stiu ca stii asta, dar s-a aratat inca odata romanului stiind ca el intelege lucrurile astea, ca nimic ce-i pe pamant nu are valoare decat sufletul. Un gram de aur nu duce Regele Ingere. E foarte urat cum vorbesc acum si il rog sa ma ierte pe Rege si pe Dumnezeu, nu-i a mea judecata, nu-i al meu a vorbi de astea, un nimic de om ce sunt sau mai rau dar...Dumnezeu sa il ierte si sa il aseze in lumea Sa dar sa faci legatura intre Arhanghelul Mihail si Rege cu tot respectul pentru Rege si cu toata inchinaciunea, daruirea, iubirea si tot ce stim si putem darui Arhanghelului nu putem asemui, doar Dumnezeu in marea Sa iertare si daruire si iubire de om poate face asta, asemanarea e un pic mult. Dumnezeu sa il ierte pe Rege si pe mine la fel, ca nu ma deranjeaza cu nimic, drumul Sau, un drum paralel doar cu al meu...Iertare si tie de indrazneala... .

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Este vorba de simboluri. Regele este Evreu si il cheama Mihail, adica il sinbolizeaza pe Arhanghelul Mihail ce era Ingerul pazitor al fostului popor ales si care acum a fost daruit noua.
    Regele si-a facut datoria fata de poporul si etnia lui, ca el nu este roman ca poporul peste care a ajuns rege...

    RăspundețiȘtergere