9 noiembrie 2018

Ce le-ar spune Mahdi pakistanezilor cu ocazia eliberarii Asiei Bibi?


Ce le-ar spune Mahdi pakistanezilor cu ocazia eliberarii Asiei Bibi?
Iata femeia a fost eliberata dupa 10 ani de inchisoare. Mahdi este un profet asteptat de musulmani care sa ii uneasca pentru ca impreuna cu Hristos intors sa invinga Antichristul...
Da, Islamul profesteste intoarecea lui Hristos dar nu ii recunoaste rastignirea. Si in plus Muhamed a zis ca Hristos va rupe crucea la intoarcere deoarece ei cred ca Crestinismul ar fi idolatru...
Deci, le-ar spune ca trebuie sa respecte poruncile lui Dumnezeu si cea mai importanta si prima ca incarcatura karmica este : Sa nu ucizi. Mai bine zis: Non-violenta.
Nimeni nu face exceptie de la asta, absolut nimeni si omorarea oricarui om pe Pamant de catre alt om trebuie sa inceteze imediat si pentru totdeauna.
Da, voi liderii trebuie sa luati aceste decizii si nu numai sa aboliti pedeapsa cu moartea dar si orice razboi sau conflict armat care ar duce la pierderea de vieti omenesti.
Pedepsele si conflictele vor fi rezolvate pe alte cai decat razboi sau pedeapsa capitala.
Pe Dumnezeu nu il intereseaza neaparat religia voastra ci mai ales faptele. Pentru ca daca un om este bun desi religia lui nu prea buna cu atat mai mare este valoarea acelui om.
Si apoi nimeni nu este judecat de religie ci de faptele sale.
Si inca, daca veti face cum va spun veti respecta poruncile lui Dumnezeu si asta este religia buna: sa respecti poruncile lui Dumnezeu...
Mai tarziu veti intelege singuri ca Hristos a fost rastignit intr-adevar tocmai pt binele vostru. 
Haideti impreuna sa facem ordine pe Pamant si primul pas acesta este: cu niciun chip cu niciun un pret, pentru nimic in lume nu ne omoram intre noi: nici macar pentru blasfemie.
Sa ne intelegem clar: orice ar spune cineva de Mohamed acel om nu poate fi ucis: aceasta este porunca de la Dumnezeu.
Si toti liderii musulmani autentici o vor pune in practica altfel veti intra si voi cu statele voastre in asa zisa manie a lui Dumnezeu care nu e altceva decat intoarcerea la voi a propriilor voastre fapte rele sau violente iata.
De astazi inainte orice credincios, indiferent de religie stie ca numai Satana cere sange si moarte!
Ne-am inteles?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu