26 decembrie 2018

Dumnezeu nu sustine Imigratia, Ce sa faca Germania si Japonia


Dumnezeu nu sustine Imigratia
Imigratia masiva este inventia Dusmanului si duce la slabirea si a statelor de unde se pleaca si a celor unde se ajunge.
In plus noi avem adevarate comandouri islamice 'imigrante' care vin cu intentii precise.
Iarasi, tot Dusmanul ne pacaleste cum ca nu mai avem nimic de spus in privinta conditiilor ce ar trebui sa le punem celor care doresc sa vina.
Avertizez inca odata ca toate statele ce l-au parasit pe Hristos si care nu se mai ghideaza dupa Invatatura lui Dumnezeu vor fi si ele parasite de Dumnezeu si se vor degrada si chiar vor pieri.
Oricat ar striga Germania dupa imigranti, Germania se afla intr-un proces de dizolvare, de disparitie.
Atat Germania cat si Japonia ar trebui sa afiseze la fiecare colt de strada panouri electronice cu data cand natiunile lor vor disparea.
Tot cetateanul trebuie sa stie cand o sa dispara natiunea lui.
Angela neavand copii nu poate sa ceara femeilor din Germania sa faca mai multi....
Asa este?
Dusmanul trebuie scos din orice functie de conducere si Masele trebuiesc din nou invatate care este scopul vietii pe Pamant: sa il cunoasca pe Hristos/Dumnezeu.
Cei care se lupta cu Crestinismul si cu Hristos nu ne pot face bine, intelegeti asta.
Ei nu isi fac bine nici macar lor, cum ar putea sa ne faca noua?
Putin mai este si Dumnezeu iarasi va cere incheierea socotelilor karmice cu cei care nu se vor pocai pana la acel moment.
Acesta este si motivul pt care avem natiuni amenintate cu sfarsitul.
Ele nu cred pt ca se afla la putere si e greu sa crezi ca astazi te plimbi cu nave spatiale si maine nu vei mai avea nimic de spus sau poate chiar vei pleca in alte lumi.
PS: Vreau panouri electronice care sa afizeze neincetat data disparitiei popoarele aflate in acest pericol si care sa fie updatate neincetat cu statistici demografice.Poporul trebuie sa stie daca se apropie sau departeaza de pericolul disparitiei.
Dusmanul vrea sa ne distruga pe toti si de aceea trebuie sa fim foarte atenti mai ales la etnia dubla a politicienilor de astazi.
Ca iata astia va vor sterge de pe harta si e normal sa fie asa deorece se sterg si pe ei insisi fiind intr-o lupta cu Dumnezeu multi milenara...
PS: Datele afisate pe panuori trebuie sa se schimbe in timp real in functie de numarul nasterilor si mortilor.  
Sa vada orice om de pe strada cum creste sau scade populatia in prezent si in functie de asta anul pe care statistica il da cand ultimii nemti sau japonezi vor mai activa pe Pamant.
Populatia in prezent, populatia in 2050, in 2100 si sfarsitul! 
Fiecare natiune trebuie sa stie cum sta si ce are de facut.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu