23 decembrie 2018

Fascinant, Iulia transmite mesaje despre viitorul Romaniei, profetii autentice


Fascinant, Iulia transmite mesaje despre viitorul Romaniei, profetii autentice
Iulia face profetii!
Iulia profeteste Primul Razboi Mondial si Romania Mare!
Uluitor, Iulia este un veritabil erou al Neamului!
Dumnezeu iubeste Fecioarele, de netagaduit!
Se pare ca s-au tiparit deja 5 volume sau mai multe? Din cele 12 cu arhiva comunicarilor Iuliei Hasdeu dar si a altor rude ale lui B.P. Hasdeu.
Desi geniala totusi este foarte smerita, lucru care place foarte mult lui Dumnezeu. 
Toate aceste caracteristici o recomanda ca spirit ales, iata cu o mare misiune. 
Putem spune ca Iulia este deja un mic inger cu o mare influenta iata asupra a zeci de mii de oameni. 
Oamenii care o cauta si viziteaza de-a lungul timpului sunt destul de numerosi iar iubirea tuturor pentru ea este cat se poate de reala facilitand astfel comuniunea si binecuvantarea ce poate veni prin ea. 
Iulia te iubim mult si te rugam sa ne fii alaturi, avem mare nevoie de orice ajutor in lupta spirituala care probabil ca va deveni cumplita, ca de fiecare data, spre apogeul ei.  
Cu cat va vedea ca planurile lui se destrama probabil Dusmanul va deveni feroce...  


Textele inedite ale "arhivei spiritiste" inserate in vol.4 al seriei de fata continua sa ne surprinda prin noi si neasteptate deschideri de perspectiva.

Cu totul tulburatoare sun profetiile transmise de spiritul Iuliei in sedinta din 14 noiembrie 1897 (ziua ei de nastere), ce sustin, fie si partial, legenda in virtutea careia savantul ar fi ascuns la Castelul de la Campina documente revelatorii privitoare la destinul Romaniei, ceurma sa fie citite dupa 7 ani de la moartea sa: "Te previn - ii comunica Iulia lui B.P.Hasdeu, prin intermediul mediumului - ca, intr-un timp in care vei avea ocazia sa vezi, fiind acolo [in viata], aceasta tara, Romania, va avea un razboi, sub domnia acestui om inteligent, regele [Carol I].

Si acest mare vis, pe care l-am avut in timp, de a face o opera despre Traian si Decebal [va prinde contururi intr-un plan nesperat]. Deci, Decebal este regele actual.

Aceasta tara de acolo va avea fericirea de a-si vedea marindu [i]-se marginile dincolo de Prut. Si, deci, tu insuti trebuie sa resimti fericirea rasei de a vedea poporul nostru sub auspiciile si conducera acestui rege, savarsind opera inceputa doar in principiu de un foarte mare print, Ioan Voda cel Cumplit.

Aceasta este o opera remarcabila care, inconstient, fara bruscare, lucreaza asupra destinului stelelor Romaniei.

http://www.piticipecreier.ro/carte/14634-Arhiva-spiritista-vol-IV-.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu