6 martie 2019

Ceausescu Extraterestrii si Antichristul


Ceausescu Extraterestrii si Antichristul
Antichristul lipseste din toate articolele ce abordeaza subiectul…
Antichristul inventeaza tot felul de povesti ca nu cumva populatia sa se trezeasca si sa-l dea odata la o parte din locul pe care il ocupa illegal obtinut prin talharii, furturi si genocide.
In aceste articole Extraterestrii sunt acuzati ca ar fi produs cutremurul din 77 ba chiar ca l-ar fi omorat pe Ceausescu.
Ori noi stim bine ca nu extratererstrii ci diavolii antichristi care au nume bine stiute si etnie dubla au dat lovitura de stat din 89.
Deasemenea Ceausescu mai este acuzat ca ar fi trimis copii Extraterestrilor de parca acestia ar fi sultanii Islamului sa aiba nevoie de copii pamanteni.
Sa ne amintim ca el Antichristul este adevaratul Irod care vaccineaza cu vaccinuri otravite fara mila chiar si in prezent copii  si chiar adulti nevinovati…
Asadar, Ceausescu avea eroismul lui dar si necredinta care l-a dus la un sfarsit care sa fie lectie KARMICA pt toata lumea inclusiv pt cei care l-au omorat si care nu vor scapa desigur de pedeapsa propriilor lor fapte.
In toate statele trebuie de urgenta schimbati politicienii care nu tin cont de legile Karmei deoarece tot ce fac acestia se va intoarce impotriva intregii natiuni.
Ceausescu si Comunistii in loc sa laude pe Hristos si pe Dumnezeu pt tot ce avem bun ei se inchinau Comunismului.
De aia a venit cutremurul din 77.
Trebuie luat tot din mana Antichristului: ziarele televiziunile internetul. Facebook ul, tot, spre a salva ce se mai poate salva.
Antichristul se lupta in continuare cu tot ce e bun si ar putea sa faca bine pamantenilor: Hristos, Extratererstrii, oamenii bine intentionati.
Este déjà bine stiut ca Extraterestrii nu pot accepta Mafia ce a furat aproape intreaga planeta.
Asa cum nu pot accepta nicio mafia…
Si ei, antichristii  lupta cu oricine nu accepta planurile lor diabolice, de neacceptat…
Nu putem decat sa spunem din nou: Jos diavolii care ne-au furat tarile si care ne mint si manipuleaza, care imbecilizeaza intreaga planeta doar ca sa isi pastreze puterea si sa exploateze la nesfarsit planeta.  
Tot ce ati facut trebuie sa vi se faca. Este legea Universului in urma careia Franta si SUA sunt amenintate cu sfarsitul.
Pare greu de crezut dar orice judecata severa nu a fost crezuta pana ce nu a avut loc…
Poveste ar fi fost si Potopul si Sodoma si Gomora si toate celelalte judecati severe insa iata ca povestea chiar a avut loc…
Toti acest iresponsabili care fac in prezent lucruri ce nu ar vrea sa li se faca trebuie schimbati de urgenta!
Jos cetatenii cu etnie dubla si care se lupta cu Hristos din toate functiile importante ale statului!
Jos!  
Si Anglia a plecat din China e timpul sa plecati si voi de acolo. Destul ati taharit, furat si mintit.
Lasati natiunile in pace caci tot ce faceti vi se va face negresit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu