14 martie 2019

Cum sa ne mantuim pe calea Sexualitatii


Cum sa ne mantuim pe calea Sexualitatii
Acum, daca suntem abstinenti, asemenea lui Hristos, Fecioarei si celorlalti mari sfinti, este simplu, intelegem cum castitatea si abstinenta ne aduc Mantuirea.
Insa, pe calea sexuala lucrurile sunt mai complicate.
Asadar, in ce caz nu pierdem totusi mantuirea desi ne angrenam si in experiente sexuale?
Cea mai cunoscuta varianta este cea a Casatoriei, stim, explicata pe larg de Pavel si Iisus.
Asadar in acest caz stim ca sexualitatea este integrata si cei doi o pot experimenta, cu masura desigur caci tot ce este in exces desigur strica.
Desigur ca orice relatie de iubire autentica  este in fata lui Dumnezeu singura Casatorie adevarata.
Mergem mai departe si incercam sa aflam pana unde se pot impinge limitele mantuirii in cazul experientelor erotice ce ies din cadrul classic.
Homosexualitatea iese din calculul mantuirii, ma refer strict la relatii dintre masculin si feminin si in special la persoanele care au o energie sexuala in exces si care si-o vor cheltui in experiente ce depasesc sfera clasica: sot-sotie.
Mantuirea vine din relatia personala cu Dumnezeu asadar si pacatele sexualitatii in exces intra sub raza divina a iertarii lui Dumnezeu, de la caz la caz, pt fiecare persoana in parte existand ingaduinta si dezlegari asa cum in cazul oricarui post exista anumite dezlegari pt anumite persoane.
Pacatul nu de marturisire ne este dezlegat, desi nu sunt impotriva ritualului bisericesc. 
Dar nu vorbesc despre pacatul parasit si lasat inurma ci de cel cu care omul se insoteste pana la sfarsitul vietii.
Asadar, cred ca in aceasta perioada cand Satana foloseste aceasta ofensiva a homosexualitatii  ingaduinta lui Dumnezeu in privinta pacatelor  hetero-sexuale este mai mare tocmai pt ca printr-o amplificare a sexualitatii ingaduite sa fie compensata coruptia satanei.
Cred ca in aceasta perioada oamenii sunt lasati mai mult sa se bucure de experientele sexualitatii pozitive tocmai pt a diminua coruptia satanica a homosexualitatii.
Asadar, sexualitatea in exces a celor aflati pe calea spirituala si care nu se pot abtine de la aceste experiente care in mod normal ar intra in sfera pacatului cred ca vor fi trecute cu vederea tocmai pt ca aceste experiente dau posibilitatea mai multor persoane sa se bucure de aceasta sexualitate asa cum a lasat-o Dumnezeu.
Astfel trebuie sa-si inteleaga sexualitatea in exces pe care o experimenteaza cei foarte credinciosi si care au fost lasati in aceasta experienta de Dumnezeu tocmai cu acest scop explicat aici.
Caci oriunde o femeie transfigureaza Barbatul si Masculinitatea acolo este izvorul unei sexualitati sanatoase.
La fel si cu Barbatul care iubeste si doreste foarte mult Femeia.
Cu aceasta ii absolv de pacatele sexuale si din trecut si din viitor pe toti cei déjà mantuiti si care il iubesc pe Dumnezeu mai presus de orice si pe aproapele lor ca pe ei insisi.
Pacatul vostru este defapt  un sprijin al lui Dumnezeu pt sexualitatea normala.
In timp ce satana lanseaza ofensiva coruptiei planetei, Dumnezeu ingaduie sexualitatea clasica tocmai pt ca toti sa guste si sa laude pe Dumnezeu pt extazul ce il experimenteaza in experientele lor erotice.    
Cine a descoperit izvorul sexualitatii asa cum a creat-o Dumnezeu ii va sti valoarea si va fi un izvor si un stalp al Normalitatii in aceasta lume ce se afla sub un atac satanic fara precedent.
Asta nu inseamna ca Abstinenta si Castitatea nu raman ceea ce sunt.
Insemna ca Dumnezeu poate lucra si prin intermediul Sexualitatii si odata ce v-ati pus la dispozitia Lui veti intelege cum se poate intampla asta.
Totusi nu faceti exces de ingaduintelelui Dumnezeu si nu uitati sa il glorificati dupa orice experienta care v-a placut.
Experineta respectiva nu ar fi putut produce extaz in interiorul vostru daca nu era un dar de la Dumnezeu.
Concluzie: Da, Dumnezeu se foloseste/se poate folosi  si de energiile sexuale si este si Stapanul lor si cu ingaduita Lui puteti avea tot felul de experiente.
De regula le veti avea pana sa ajungeti la aceasta intelegere si nu veti realiza decat tarziu sau poate in lumea de dincolo ca erau darurile Lui.
PS: Aceste lucruri nu sunt valabile decat pt cei care déjà au o relatie intima cu Dumnezeu, déjà sunt mantuiti dara iata nu sunt totusi Casti, Abstinenti.  Au déjà binecuvantarea lui Dumnezeu in tot ce fac.
PS: De regula, pana acum Sexualitatea a fost lasata pe mana Satanei. Dar fiind o energie, un instrument, ea trebuie adusa inapoi sub Binecuvantarea lui Dumnezeu.
Or asta nu se poate intampla decat prin intermediul unor persoane care au aceasta legatura cu Dumnezeu.
Totusi, in afara Continentei sexuale Sexualitatea trebuie experimentata cu restrictii, doctorul Marginean spre exemplu nu recomanda ca un barbat sa ejaculeze mai mult de o data, maxim doua ori pe saptamana.  
Aceste randuri nu sunt pt cei desavarsiti in privinta sexualitatii si care fac dragoste doar pt a procreea , fiind asemenea sfintilor abstinenti.
Acestea sunt pt cei care nu stiu cum sa concilieze excesul de energie sexuala si experientele ce vin de aici cu excesul de energie spirituala care le-a adus si manturiea.
Numai in Dumnezeu Omul se poate elibera si dobandi o intelegere cuprinzatoare.
Si iata cum Dumnezeu i-a binecuvantat pe acestia cu titlul de pazitori ai Sexualitatii divine, primordiale! J Asa transforma Dumnezeu pacatul in virtute desigur pt aceia care il iubesc  enorm si il adora.  

Doamne iti multumesc pentru aceasta gratie extrema, pt ca le-ai sters pacatele si le-ai facut asemenea daruri, in trecut si viitor! Fie ca ei sa devina copii Tai desavarsiti, o binecuvantare pentru Infinit si Eternitate! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu