26 mai 2019

Vaccinarea fortata este o forma de terorism si genocid


Vaccinarea fortata este o forma de terorism si genocid
Asta este clar in contextual actual. Daca am fi fost pe vremea lui Ceausescu stiam sgur ca Vaccinurile ne fac bine, dar acum, pe vremea Antichristului, stim ca sunt nocive si ca e mai bine fara ele.
Asadar, toate aceste firme care au interzis propagarea informatiilor despre efectele ascunse nocive ale Vaccinurilor, cum sunt GOOGLE, FACEBOOK, AMAZON…
Deci toate aceste firme prin gestul facut produc un atentat la viata cetatenilor.
Interzicerea unor astfel de informatii poate fi considerata tentativa de terorism si genocid.
Altfel spus este necesar ca toate aceste firme impreuna cu cei care le detin sa nu mai fie pe podium.
Din acest motiv recomand Chinei sa mearga in facultatile de informatica romanesti si sa oferteze studenti pentru a dezvolta un nou Windows, un Nou Android, un Nou Facebook, un Nou Google.
Nu ca chinezii nu ar reusi dar pt a intelege mai bine spiritul European si American este bine sa coopereze cu informaticienii care au ridicat defapt Microsoftul si alte companii americane.
Toate Laptopurile chinezesti sa vina déjà cu un alt sistem de operare, asa cum este si Linuxul si care sa fie dezvoltat in timp si perfectionat.
La fel si Telefoanele.
Oamenii nu sunt prosti, au inteles cine atenteaza la viata lor si vor spune pas produselor americane si falsei democratii care tinde sa devina dictatura panetara.
De altfel pe masura ce America va avea bani mai putini va fi si mai usor de salvat caci in saracie nu-ti mai arde de vreo Noua Ordine Mondiala sau de metode de a-i decima, injumatati pe goimi…
Astfel ne vom salva si pe noi si se vor salva si ei de acesti smintiti care au reusit iata sa fure atatea state puternice si care nu au altceva mai bun de facut decat sa ia toata planeta!
Sa spunem hotarat NU, caci cine se lupta cu Hristos in niciun caz nu este calificat sa se conduca nici macar pe sine, daramite intreaga planeta!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu