29 iunie 2019

Judecata finala se apropie cu repeziciune


Oamenii sunt asemenea unor copii prosti si rai care se fac a uita ca exista un Dumnezeu si niste Legi ale Lui date spre calauzirea si salvarea Neamului Omenesc.
Daca Satana este liber a-l corupe pe Om si Antichristul slujitorul acestuia asta nu o sa va scuze de pacatele ce le faceti.
Antichristul isi distruge constant tot ce are sub picioare deci a-l urma arata o mare doza de inconstienta caci ne va distruge si pe noi odata cu el.
Toate profetiile converg spre o iminenta Judecata severa, apocaliptica, cataclismica si voi va intreceti a ajunge pe primul loc in cataclismul ce urmeaza.
Testele vin si voi cadeti precum iarba sub coasa si abia daca se ridica vreo voce sa isi aminteasca ca pe noi ne tine Dumnezeu si nu Antichristul…
Ca suntem datori lui Dumnezeu si nu Fiarei Apocaliptice care vrea sa inhate intreaga planeta.
Si daca ati pieri de 10 ori si nu odata, ramaneti credinciosi lui Dumnezeu si nu va lasati corupti de Fiara…
Pt ca in curand veti plange dupa ziua de astazi cand inca mai puteati face ceva pt a atenua Judecata cea Mare care vine peste toti.
Prezenta Antichritului la Putere si legile sale satanice care se impun cu fiecare zi sunt doar semne ce indica unde distrugerea va fi mai mare…
Faceti deci totul caci acum Dumnezeu va priveste….
Nu ezitati sa va dati Viata caci acum aveti cui sa o dati si oricum o veti pierde in curand in Judecata…
Luptati deci pentru bine caci Antichristul nu are ce sa ne dea ci el ne fura de secole si orice concesie ii veti face se va transforma in dezastru si pentru voi personal si pentru natiunile voastre.
Oare e cineva atat de prost sa creada ca a facut ceva bun prin el insusi pentru el sau pentru tara lui?
Deci daca Unul este Cel care face Binele nicicum nu il tradati acum in ultima clipa cand incercarile sunt tot mai mari si mai grele.
Ramaneti cu El orice ar fi sa fie!

PS: Nu ezitati sa muriti daca este nevoie caci Viata voastra este cea mai mare si puternica arma de distrugere a raului si a celor care o vor! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu