7 iulie 2019

Aparitiile din Ucraina ale Fecioarei Maria


Aparitiile din Ucraina ale Fecioarei Maria
Avem de a face cu doua aparitii. Una inainte de Fatima si alta dupa Cernobal.
Pe mine ma intereseaza foarte mult profetia despre perioada de independenta care s-a implinit.
Dumnezeu le-a dat independenta ca sa poata sa decida singuri sa faca dreptate. Si n-au facut.
Rusia ne-a furat pamanturile si Ucraina le-a stapanit.
I-a lasat liberi o perioada tocmai pentru ca sa aiba posibilitatea sa faca dreptate.
Ei au stapanit ce a furat Rusia si iarasi au intrat in Judecata. Nici razant nu le-a trecut prin gand ca trebuie sa faca dreptate. 
Foarte important sirul acestor revelatii.
Aparitia din 1914 dinainte de Fatima(1917):

 În 1914, cu exact trei ani înainte de Fatima, Fecioara Maria a apărut în Ucraina în satul Hrușiv. Sătenii au văzut-o plutind deasupra cupolei micii biserici din lemn care poartă hramul Maicii Domnului a Sfintei Treimi, biserică renumită totodată pentru o icoană și pentru un izvor miraculos al Fecioarei Maria. Ceea ce ea a spus la această apariție ne dă fiori: "Timp de 80 de ani, credința voastră va fi atacată și voi va trebui să suferiți apărând-o". "Pentru credința voastră, veți fi persecutați de bolșevici". Părintele Romaniuk de la biserica ucraineană din Paris afirma la un moment dat, în treacăt, că de la instalarea comuniștilor la putere, mai mult de 3.000 de preoți au fost deportați în Siberia. 

Aparitia de dupa Cernobal 1987

Cele revelate în apariția Fecioarei din 13 februarie 1914 s-au adeverit. Ceea ce este și mai surprinzător este că Fecioara Maria nu a uitat acest mic sătuc din Ucraina, întrucât a revenit în acel loc la exact un an de la accidentul de la centrala nucleară de la Cernobâl, și anume pe 27 aprilie 1987! Ea i-a apărut atunci unei fetițe ucrainene în vârstă de 12 ani, pe nume Marina Kizin și a plutit deasupra bisericii, exact la ora când se petrecuse explozia cu un an în urmă. Ortodocșii, musulmanii, protestanții, evreii și catolicii care au avut privilegiul de a o vedea în această misterioasă lumină divină argintie, având o înălțime de 200 de metri, care plutea deasupra bisericii (fapt care s-a petrecut până în 15 august), au descris-o purtând o minunată rochie sobră, asemănătoare cu cea din icoana Maicii Domnului de la Kiev. După câteva săptămâni de apariții succesive, autoritățile comuniste au trimis soldați ruși (așa cum s-a petrecut și la Fatima) pentru dispersarea mulțimii, însă cum soldații vedeau și ei apariția, aceștia au rămas nemișcați, fiind fascinați de aceasta.

Mesajul Fecioarei este răspunsul direct la întrebarea de ce mântuirea lumii trebuie să înceapă cu Ucraina. Jurnalistul Roy Abraham Varghese notează, într-un articol din revista săptămânală Maica tuturor popoarelor, consacrată Fecioarei Maria: "Aproximativ 500.000 de persoane au asistat la aparițiile Fecioarei Maria până la data de 15 august. Fecioara Maria a spus: «Am venit în mod special pentru a-i mulțumi poporului ucrainean, deoarece voi sunteți cei care au suferit cel mai mult pentru biserica lui Hristos în ultimii 70 de ani. Am venit ca să vă liniștesc și ca să vă spun că suferințele voastre se vor sfârși în curând. Ucraina va deveni un stat independent»".
Înainte ca ea să își facă apariția, o lumină strălucitoare a acoperit biserica și împrejurimile; această lumină a putut fi văzută pânăși în programele de televiziune. Fecioara Maria "ieșea" din această lumină și plutea deasupra bisericii. Cu privire la catastrofa de la Cernobâl, ea a spus:


"Nu-i uitați pe cei care au murit în acest dezastru. Cernobâl este o chemare și un semn pentru lumea întreagă. Iertați-i pe dușmanii voștri. Prin voi și prin sângele martirilor va veni convertirea Rusiei. Pocăiți-vă și iubiți-vă unii pe alții.

Au venit timpurile acelea care au fost vestite ca fiind vremurile din urmă. Priviți nefericirea care covârșește lumea…păcatele, lenea, genocidurile.

Rugați-văpentru Rusia. Asuprirea și războaiele continuăsă sălășluiască în mințile și în inimile oamenilor. Cu toate acestea, Rusia continuăsă-L renege pe Fiul meu. Rusia respinge viața cea adevăratăși continuă să trăiascăîn întuneric…

Dacă Rusia nu se întoarce la creștinătate, va avea loc și un Al Treilea Război Mondial și lumea întreagă se va îndrepta spre ruină."



Un comentariu:

  1. interesant sa citesti din profetiile care acum au prins contur...razboiul dus de rusia cu ucraina...cine s-ar fi gandit..mai prost ca e posbil sa luam parte la al treilea razboi mondial...

    RăspundețiȘtergere