3 august 2019

5 motive pt care vine sfarsitul lumii


5 motive pt care vine sfarsitul lumii

1. Homosexualitatea cu tot ce tine de aceasta tentativa de corupere fara precedent probabil in istoria sexualitatii: lgbt, teoria genului, mafia traficului de copii etc
2. Masoneria este instrumentul de propaganda al Antichristului. O organizatie secreta straina pe teritoriul tarilor noastre al carei scop este defapt distrugerea finala: eliberarea pamantului de goimii poluanti
3. Antichristul – o mafia a unor minoritari posedati de Satana ce urmareste inrobirea intregii planete si depopularea ei masiva, intronarea Satanei pe pamant.
4. Islamul, intr-adevar ar putea exista progrese dar in afara de libertatea Crestinismului in tarile musulmane, a doua masura salvatoare este : libertatea musulmanilor de a se crestina. Orice pedeapsa sau atitudine care impiedica sau ameninta pe musulmanii ce vor sa schimbe religia trebuie inlaturata.
5. KARMA PLANETARA.  Asta le include pe toate cele de mai sus deoarece toti cei enumerati mai sus incalca flagrant legile lui Dumnezeu(sau le-au incalcat in trecut) si trebuie sa plateasca depoarece nu vor sa se indrepte.
Islamul, Antichristul, cei corupti sexual, masonii, au acumulat deja aceasta Karma de secole si cum nu vor sa asculte de Dumnezeu trebuie sa intre in ce se cheama :ardere de Karma sau Judecata severa, apocaliptica, finala.
Veti vedea ca acele state musulmane care asigura libertate Crestinismului si totodata si musulmanilor sa devina crestini daca doresc vor iesi cel mai putin afectate din Judecata. 
Sper ca sunteti cu totii de accord ca orice societate ce pretinde ca ar putea exista familii formate din persoane de acelasi sex trebuie rasa de pe fata Pamantului.
Ceea ce se va si intampla.
La fel trebuie sa realizati ca orice societate ce a cazut in mainile Masoneriei nu are niciun viitor.  De aceea dizolvarea acestei organizatii si interzicerea ei va avea efecte deosebit de benefice si va atenua Judecata pt zona respectiva.
Antichristul e un fel de Satana pe Pamant care vrea sa ne trimita pe toti pe lumea cealalta. Infraneaza dezvoltarea planetei deja de doua secole.
Mai sunt si alte motive dar acestea sunt majore.
Intelegeti ca exista o porunca din cele 10 exclusiv legata de Sexualitate si care in original suna asa: Fii desavarsit din punct de vedere sexual. Moise a zis: Sa nu comiti adulter sau Sa nu fii desfranat.     
De ce a dat Dumnezeu o porunca separata pt Sexualitate?
Pt ca stia ca putem sa fim distrusi fara o sexualitate cat de cat controlata. Sexualitatea ne poate distruge. 
Acesta este motivul. 
Masoneria lucreaza in timp real pt ca statele sa ajunga in mainile Antichristului...
Toate statele care au ajuns in mainile Masoneriei si Antichristului sunt in pericol de extinctie. 
Noi, America, Franta si altele. 
Toate statele musulmane ce nu acorda libertate lui Hristos si musulmanului sa se faca Crestin, vor fi sever judecate ba unele vor inceta sa mai existe. 
Dumnezeu va tine cont de pocainta pe ultima suta de metri... 
Mai avem vreo 70, 80 de metri pana la final.... 
Faceti deci ce trebuie si inlaturati aceste pericole mortale enumerate aici. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu