2 septembrie 2019

America minte Polonia


America minte Polonia
Pe toti ne mint acesti talhari si pretind ca ne-ar ajuta in vreo directie cand defapt scopul lor final este sa ne stearga pe toti de pe harta.
Sa se observe daca nu cumva prezenta americanilor in Polonia duce la intarirea lojilor masonice…
E o mirare ca a scapat un Kashubian la putere si nu un antichrist. A se vedea daca acel Kashubian nu este cumva mason.  Si cine stie ce gene secrete mai are pe langa cele Kashubiene…
Acesti banditi asteapta momentul pentru a promova la putere exclusiv antichristi si masoni pt ca apoi sa ne “privatizeze “ definitiv si ireversibil pe toti.
 A SE CERCETA DACA NU CUMVA AMERICANII SUNT IMPLICATI IN PRABUSIREA AVIONULUI DE LA KATYN.
Germania desigur nu este dusmanul Poloniei si tot Antichristul e de vina pentru ascensiunea lui Hitler, de Stalin nu mai vorbim.
Pt ca acesti teroristi nu ne mai lasa pe niciunii sa traim. Li s-a urcat la cap ca ei sunt alesii si noi sclavii sau goymii ce trebuiesc microcipati.
America are frica sa nu fie alungata si din Polonia.
Intr-adevar trebuie sa ne propunem o Europa fara Americani.
Nici nu vorbim de Americani.
Se pare ca ultimii doi presedinti nici macar nu sunt americani.
Americanii adevarati nu mai au nimic de a face cu Puterea in America.   
Tehnica Antichristului e universala se pare: unde se duce falimenteaza statul respectiv prin datorii imposibil de platit. Si apoi il ia deplin in control.
America este defapt un stat falimentat si in pragul falimentului.
Putem sa ii numim pe cei care au indatorat America teroristi (cel putin teroristi economici). 
Noi putem da marturie ca America nu mai e prietenul nimanui pt ca talharii ce au rapit-o nu sunt capabili de prietenie…
Europa trebuie sa fie independenta pe toate planurile, ori America o saboteaza in drumul ei spre aceasta independenta.

PS: Sunt 100% sigur ca, chiar daca doar Rusii au prabusit Aviounul, s-a hotarat asta impreuna cu America...  Sunt tentat sa cred ca Rusii sunt doar niste executanti, cel mult... 

2 comentarii:

  1. Daca doriti sa informati corect cititorii si chiar vreti sa aratati adevarul,nu sa manipulati, ar trebui sa dedicati cel putin 3-4 postari,Iezuitilor.Abia apoi sa prezentati iudeo-masoneria,khazarii,Chabad-ul,etc,etc,etc.Americanii sunt doar niste marunti executanti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma straduiesc sa scriu numai inspirat... Iezuitii nu-mi starnesc interesul, poate pt ca poarta numele lui Hristos... :) Antichristul e diavolul cel mare... Dar intr-adevar daca exista vreun Iezuit care se inchina dusamanului sau asculta de el, va fi judecat de chiar faptele lui...
    Americanii de rand sunt asemenea noua, prizonieri ai celor mentionati mai sus de tine. Dar vom fi eliberati in curand desi poate ca nu asa cum ne-am fi dorit.

    RăspundețiȘtergere