5 noiembrie 2019

Moghirizarea este o forma de posesie demonica


Moghirizarea este o forma de posesie demonica
Acum, aceste lucruri nu s-au spus pana acum pt ca nu e frumos ca omului amarat sa-i mai faci vant si in groapa asa cum procedeaza Antichristul.
De la Marco Bela, de demult am observat ca aceasta minoritate este cam inceata si cam intunecata, sa nu zic chiar retardata…
Totusi, dupa Valea Uzului si “dezgroparea mortilor”, retardat nu mai e deloc un cuvant dur.
Cred ca un grup de patriarhi adamici au descoperit acest grup preadamic de moghiari care se dedau la tot felul de sacrificii satanice.
Posibil Canibalism. Cu siguranta ritualuri legate de dezgroparea mortilor.
Un Presedinte de stat nu invoca din neant “dezgroparea mortilor” ca cel mai firesc dintre lucruri pt rezolvarea unei probleme . Trebuie ca undeva in trecut in subconstient “Dezgroparea mortilor” era un ritual obisnuit la acest grup primitiv.
Posibil ca si dupa ce au ajuns in Europa sa fi continuat sa dezgroape morti macar pt a pretinde ca s-au asezat intr-un tinut nelocuit…
Peste ei peste tot locul lor este o ceata, mostenirea negativa intr-adevar diminueaza cu fiecare generatie insa civilizatia lor este doar o spoiala de suprafata.
Ii compar cu acei Zombi din filmul de groaza al lui Michael Jackson care odata iesiti din acele morminte se deplaseaza stramb si greoi strigand: Cofariu, unde este Cofariu sa-l lovim cu picioarele si apoi sa-i bem sangele…
Faptul ca o mare gramada de evrei au ramas in mijlocul lor poate fi tot o pedeapsa divina asa cum si homosexualitatea . Fostul popor ales probabil ca are cel mai mare numar de homosexuali pe cap de locuitor.
Caci asa spune Pavel inspirat:  ca au fost lasati sa cada in aceasta stare spre a fi facuti de ras…  
Asadar, Mare Atentie caci acest popor primitiv are cu mult prea mult spatiu in mijlocul Europei. Si nu li se va mai da ci li se va lua.
Luati deci aminte, aviz Coreenilor care au sfarsit pe fundul Dunarii… Semnul lui Dumnezeu este foarte limpede!
Daca ar fi avut putin creier si i-ar fi adus in interiorul acestui spatiu pe toti cei loviti de moghirizare caci nu excede deloc in populatie acest spatiu: aveau loc cu totii.
Altfel, tendinta de a-I dobori si pe cei din jurul lor in aceasta capcana a moghirizarii ii va duce la pierzare.
Pana si Ludovic al nostru pastreaza o gena ca o piatra de moara a acestui blestem. Mare noroc pe el ca a devenit roman, Mare!
Am spus toate astea pt ca s-au intins sa ne distruga tara si sa porunceasca la noi in tara.
Observati ca in cele doua tari avem doi lideri cu acelasi nume, si nu este romanesc numele.
Salvati-va deci facand voia lui Dumnezeu si nu pieriti pe mana moghirizatilor moghirizarea fiind  intr-adevar un fel de infectie.
Pt nimeni nu este de dorit sa devina din ceea ce este moghiar! Pt nimeni!
Ii invitam pe ei sa devina romani sau nemti sau sarbi sau macar sa se retraga acolo unde sunt caci altfel va trebui sa fie judecati pt toate nenorocirile ce le-au facut de cand au venit in Europa.
PS: De mila nu i-am atacat, ba chiar i-am numit frati, dar iata-i ca vor sa infecteze cu moghirizarea intreaga Europa!
Ii veti recunoaste dupa nume caci nu sunt atat de perversi ca Antichristul sa si-l schimbe... 
PS: Sa intelegem ca nu din crestinism au aruncat in sacul de gunoi Crucea lui Hristos si nici din simtaminte hristice au invocat "degroparea mortilor". 
Ci Satana care este in ei si peste intreaga natiune ii indeamna de cand au venit in Europa  sa distruga si terorizeze... 

Sigur, de la o generatie la alta vor fi purificati desi este relativ greoi procesul deoarece nu arata prea mult zel spiritual... 

PS: Le mai spun inca odata: stati departe de Romania, pt ca deja locuiti pe mult prea mult pamant dacic si nu are nimeni nimic de castigat de la prezenta voastra aici. 
Dintr-un aliaj antichristo-moghiar ar putea intr-adevar iesi cei mai mari teroristi ai lumii, de ce nu, chiar "Antichristul"! :)  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu